Matthijs de Ligt deelt slecht blessurenieuws voor Bayern München

23 november 2023, 14:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Matthijs de Ligt verwacht pas aan het einde van dit kalenderjaar weer terug te keren bij Bayern München. De centrale verdediger kampt met een kniekwetsuur, waardoor hij de afgelopen interlands van het Nederlands elftal moest missen van het Nederlands elftal. De oud-Ajacied hoopt op 20 december tegen VfL Wolfsburg zijn rentree te maken.

Dat vertelde de Nederlandse verdediger tegenover Sky Sport over zijn revalidatie. De Ligt viel enkele weken geleden in de verloren bekerwedstrijd tegen FC Saarbrücken uit met een knieblessure en ontbrak in de duels met Borussia Dortmund, Galatasaray en FC Heidenheim én was in de afgelopen periode ook niet actief bij het Nederlands elftal. De verwachting was dat hij tussen de 4-6 weken afwezig zou zijn, maar dat is dus nog een stuk langer.

Lees ook: Harde boodschap voor drietal Oranje-spelers richting EK: 'Kunnen het schudden'

Artikel gaat verder onder video

De Ligt is niet de enige afwezige bij Bayern München dit weekend tegen 1. FC Köln, ook Raphaël Guerreiro heeft lichte klachten en is er vermoedelijk niet bij. Door de naam van Jamal Musiala ging definitief een streep. Achter de namen van Konrad Laimer, Minjae Kim en Alphonso Davies staan grote vraagtekens, aangezien zij ook tijdens de interlandbreak enorm veel zij belast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Altijd geblesseerd....ondat hij te lanzaam en te lomp is , dat kan hem weleens de kop kosten bij Bayern .

Maister
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Zonde om te zien dat blessures zijn carrière in de weg zitten. Hopelijk kan hij zich snel herpakken. Laten we hopen dat hij bij Bayern meer geluk heeft en zijn talent volledig kan benutten. Sterkte voor de speler, het is nooit leuk om te zien dat blessures een rol spelen

Brigges
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dat krijg je als spelers zo achterlijk veel wedstrijden moeten spelen, kijk maar eens in Europa hoeveel spelers geblesseerd zijn en voornamelijk met ernstige knieblessures. Het gaat allemaal om geld en niemand is geinteresseerd in de gezondheid van de spelers. Dat geldt ook voor de vrouwen trouwens.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen