Mundo Deportivo blundert met Feyenoord-opstelling: zeer verrassende basisspeler verwacht in De Kuip

28 november 2023, 10:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / Patrick Leemans - X

De Spaanse sportkrant Mundo Deportivo heeft in een vooruitblik op de wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético Madrid van dinsdagavond een klein foutje gemaakt. In hun vermoedelijke basisopstelling van trainer Arne Slot verwachten de Spanjaarden niemand minder dan AZ-speler Yukinara Sugawara op de rechtsbackpositie.

RTL-journalist Patrick Leemans deelt een screenshot van het bewuste artikel op X. "Wel even afwachten of de UEFA dit goedkeurt", schrijft hij er bij. De algehele verwachting is dat Lutsharel Geertruida dinsdagavond aan de rechterkant van de defensie zal starten, omdat Gernot Trauner naast David Hancko in het centrum zal worden geposteerd.

Artikel gaat verder onder video

Uit het screenshot blijkt verder dat Atlético Madrid-trainer Diego Simeone zijn elftal op twee posities zal gaan wijzigen in De Kuip. Ten opzichte van het duel met RCD Mallorca in LaLiga van afgelopen zaterdag (1-0 winst) verdwijnen Cesar Azpilicueta en Marcos Llorente uit het basiselftal, als Mundo Deportivo het met hun verwachte opstelling van de Madrilenen wél bij het rechte eind heeft. In plaats daarvan zouden José Maria Giménez en Nahuel Molina een basisplaats krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Volgend jaar......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen