Pijnlijke conclusie voor Slot: 'Feyenoord heeft wel een probleem als...'

16 november 2023, 07:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord kan momenteel simpelweg niet zonder Santiago Gimenez en Gernot Trauner. Volgens Mario Been is het duo te bepalend in het succes. De ene voor de stellingen achterin, de andere voor de doelpunten. Het middenveld van de regerend landskampioen is wel aardig stabiel.

“Feyenoord heeft wel een probleem als de spits niet in vorm is”, stelt Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International. Mario Been kan zich vinden in die uitspraak van de journalist. “Dan komt Ueda erin en daar wordt het niet beter. Ik vond de zijkanten bij Feyenoord ook heel matig. Maar het middenveld en de laatste lijn zijn goed. Als je Trauner ook weer ziet spelen. Wat is hij goed; echt fantastisch. Hij pakt ballen af en speelt ze net zo makkelijk weer in. Het staat goed bij Feyenoord, mede dankzij hem. En als je dan met 1-0 kan winnen, is het niet overtuigend. Maar wel genoeg.”

Artikel gaat verder onder video

Coach Arne Slot liet na het duel met AZ zondag ook weten dat Trauner negentig minuten bleef staan, omdat hij zo ontzettend belangrijk was, terwijl hij eigenlijk niet fit genoeg was om zoveel minuten te maken. De Oostenrijker is een van de weinige écht ervaren spelers van Feyenoord, voor wie het volgens Been dus goed zou zijn als ze een rondje in de Champions League overleven. Op die manier kunnen de jonge spelers nog meer ervaring opdoen.

“Wat dat betreft, zou het wel heel goed zijn als ze verder gaan in de Champions League. Dan mag je niet verliezen van Atlético en moet je winnen bij een Celtic dat al klaar is. Voor de ontwikkeling van de spelers is dat heel belangrijk”, weet de voormalig trainer van de Rotterdammers in de podcast.

Wie is er belangrijker bij Feyenoord?

Laden...
868 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Pijnlijke conclusie voor Slot: 'Feyenoord heeft wel een probleem als??? Lekkere kop FC Update ga je schamen omdat zo te publiceren en hieruit blijkt dat je maar amateuristische mensen in dienst hebt of je wil likes halen met je onnozel kopstuk. Schaam je Mario Been moet zijn grote mond eens houden. Heeft overal gefaald zelf bij Feyenoord en nu wil hij het wel even gaan aanwakkeren. Ook die Krabbendam daar krijg je jeuk van met zijn uitspraken. Dan komt Ueda erin en daar wordt het niet beter. Ik vond de zijkanten bij Feyenoord ook heel matig wat een kletspraat Been Ueda mag net 10 minuten meedoen en jij verwacht zeker van hem doelpunten aan de lopende band. Commentaar leveren is geen kunst maar afbreken zoals jullie beide doen wel en dat is afgunst omdat jij Been nooit ergens wat gepresteerd hebt als trainer zijnde en zelf eruit geschopt werd bij Feyenoord ondanks je zegt een grote fan van hu te zijn, is niet aan je woorden te merken. Giminez moest ook wennen in het begin en is nu los ondanks de laatste wedstrijden ook niet dus wat lul je nu Been. Ga knikkeren daar ben je misschien goed zat voor en neem die Jeukende Krabbendam mee die overal de plank mee mis slaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen