Van der Gijp hard voor Feyenoord en Slot: 'Hebben zich overschat'

30 november 2023, 08:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

René van der Gijp denkt dat Feyenoord zich een beetje heeft overschat. De Rotterdammers vlogen dinsdagavond uit de Champions League na de 1-3 nederlaag tegen Atlético Madrid, waarbij er behoorlijk aanvallend werd gespeeld. Dat was volgens de voormalig voetballer een denkfout, zo vertelde hij bij Vandaag Inside.

“Ze hadden Stengs altijd als rechtsbuiten moeten opstellen en Zerrouki op het middenveld erbij zetten”, vond Gijp. “Dan had je een extra slot op de deur gehad. We hebben nu zitten kijken: het had binnen een half uur 0-4 kunnen zijn. Maar misschien heeft dat ook te maken met het feit dat Arne Slot nooit in het buitenland heeft gewerkt.”

Bekijk in onderstaande video het fragment waarin Van der Gijp ingaat op de uitschakeling van Feyenoord in de Champions League.

Speelde Feyenoord te aanvallend tegen Atlético?

Laden...
381 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

En het was meneer Gijp, die Feyenoord met Ajax vergeleek uit de goede tijd in de CL

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Als we met zerrouki hadden gespeeld en je had met 0-1 verloren hadden ze weer anders gepraat. Dan hadden we meer risico moeten nemen etcetc . Atletico is gewoon een maat te groot klaar . Geen schande verder .. Psv zondag is zeker geen atletico . Wat niet wil zeggen dat we die winnen . Maar wat ik nu een beetje proef overal zijn wij kansloos en dat is niet zo

KROTJE
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Af en toe heeft Gijp op voetbalgebied gelijk. Af en toe !

boyke
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Van de Gijp heeft maar op een punt verstand. Geil Geil en nog eens Geil. Hij lacht om zijn eigen geiligheid en als er over voetbal gepraat wordt komt hij wel weer met een of andere schunnige opmerking hard tegen de schouder slaan van zijn naaste. Het wordt steeds meer een schunniger programma met die opmerkingen van GeilGijpje

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen