Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot houdt miljoenenaankoop op de bank

28 november 2023, 07:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord speelt dinsdagavond om 21.00 uur het cruciale duel met Atlético Madrid in de Champions League. De regerend landskampioen moet in de eigen Kuip winnen van de Spanjaarden om zicht te houden op overwintering in het miljardenbal. Trainer Arne Slot lijkt zijn basiselftal op twee plekken te gaan wijzigen ten opzichte van het Eredivisieduel met stadgenoot Excelsior van afgelopen zaterdag (2-4)).

Na vier speelronden staan de Rotterdammers met zes punten derde in groep E. De bezoekers uit Spanje gaan met acht punten aan kop, tussen beide clubs staat het Italiaanse SS Lazio met zeven punten op de tweede stek. Hekkensluiter Celtic volgt op grote afstand met een enkel punt en heeft alleen nog een theoretische kans om tweede te worden en door te gaan.

Artikel gaat verder onder video

Slot koos zaterdag in Kralingen voor een voorhoede bestaande uit Luka Ivanusec, Santiago Giménez en Igor Paixão. In Europese duels is Calvin Stengs, die tegen Excelsior nog gewoon 'op 10' stond, dit seizoen echter vaak rechtsbuiten, zodat Slot ruimte heeft om met Ramiz Zerrouki een meer behouden middenvelder op te stellen. Voor die optie lijkt hij tegen Atlético opnieuw te gaan kiezen, waardoor Paixão naar de linkerkant zal verhuizen en Ivanusec vanaf de bank zal gaan starten.

Achterin lijkt Slot weer te gaan opteren voor een centrum bestaande uit Gernot Trauner en David Hancko, waardoor Lutsharel Geertruida naar de rechtsbackpositie schuift en Bart Nieuwkoop op de bank zal belanden. Quilindschy Hartman is een zekerheidje in de viermansdefensie voor doelman Justin Bijlow. Op het middenveld keert Zerrouki dus vermoedelijk terug in het elftal, hij zal worden geflankeerd door Quinten Timber en Mats Wieffer.

Verwachte opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Giménez, Paixão

Welk resultaat verwacht jij bij Feyenoord - Atlético Madrid?

Laden...
1458 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ik heb het met de sympathieke Arne Slot te doen. Hij moet het met zijn club vanavond de winst binnen zien te halen. Ondanks het leedvermaak van en de onnodige ongenuanceerde vernederingen door 10supporters hier op FCUpdate tegen mijn geliefde club Ajax in de afgelopen periode, wens ik hen en alle 010supporters als Ajacied toch een puike overwinning toe. In gedachten zal ik voor 010 duimen. Uiteindelijk gaat het om de club Feyenoord een Nederlandse club en het is ook belangrijk voor het imago van het Nederlandse Betaald Voetbal. In de ED en in de Beker sta ik natuurlijk 100 procent achter mijn favoriete club Ajax. 010 nogmaals succes.

0laf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hé Krotje, dat is aardig van je. Dank je wel. Ik zou zo geen betere opstelling van Feyenoord weten, al is Paixao misschien toch iets te licht. Ik denk ook dat Arne Slot niet zo arm is.

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dank voor je reactie. Uit de grond van mijn hart. Dat oeverloze gezeur van supporters onderling om niks is niet om vrolijk van te worden. Ik wens 010 veel succes en waarom ook niet. De spelers van Atletico zijn ook maar mensen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen