Verweij: Ajax-captain Bergwijn kan terug naar Londen, hereniging met drietal lonkt

24 november 2023, 18:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek naar Saudi-Arabië, maar volgens clubwatcher Mike Verweij bestaat er ook serieuze interesse vanuit Londen. De 26-jarige aanvaller staat volgens de Telegraaf-journalist in de belangstelling van West Ham United, dat afgelopen zomer met Mohamed Kudus en Edson Álvarez al twee spelers van de Amsterdammers overnam en waar voormalig trainer John Heitinga als assistent van hoodtrainer David Moyes op de loonlijst staat.

Tussen januari 2020 en juli 2022 woonde de 32-voudig Oranje-international al in Londen, toen hij bij Tottenham Hotspur onder contract stond. Nu lonkt volgens Verweij dus een terugkeer in de Engelse hoofdstad: "Hij gaat niet naar Al-Ettifaq, maar er is wel nieuws over hem: West Ham heeft zich bij het management van Bergwijn gemeld", onthult de journalist in de podcast Kick Off.

Artikel gaat verder onder video

De Londense club legde vorig seizoen nog beslag op de Conference League en staat momenteel negende in de Engelse Premier League. The Hammers zouden zich nog niet officieel bij Ajax gemeld hebben voor Bergwijn, maar Verweij ziet het wel tot een transfer komen: "Hij kan waarschijnlijk terugkeren naar de Premier Leauge en het is een mooie club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bean
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

10mln en ajax kan blij zijn.

SJ24
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Haha grapjas

Waarom19
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Mike Verweij is toch die opruier bij de Telegraaf. Hij doet heel interessant en denkt alles te weten. Hij is erm valse nicht die in de hol zit van Valentijn Driessen.

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Jij bent noet goed op de hoogte van Mike Verwey kerel, Mike zit elke dag bij Ajax net zoals iedere Club watcher bij zijn club, en hebben dan onderling ook contact ,dus je moet wel weten wat je hier schrijft, en anders niets schrijven , okè?

Finalflow
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hij schrijft vaak onzin om z'n krantje te vullen overigens net als z'n maatje gaat hij tot het gaatje. Ik ben er niet rouwig om als hij vertekt maar aan valse hoop heb je helemaal niks.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Die gasten hebben zeker een hammer op hun oog gehad. Je moet wel blind zijn als je dit zou willen. Bergwijn wat een ramp.

CG
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ongeacht welke redelijke prijs, hij mag van mij weg.

BENHURY
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Snel opruimen deze kneus

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen