Waarom Louis van Gaal aanwezig was bij de wedstrijd van PSV

30 november 2023, 09:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / Ziggo Sport

Louis van Gaal stal de show bij PSV na de zege op Sevilla (2-3) en overwintering in de Champions League. De voormalig bondscoach vierde het feestje mee en die beelden gingen viral. Maar wat deed Van Gaal eigenlijk in Sevilla?Los van dat het voor de voormalig oefenmeester relatief dicht bij zijn woonhuis in Portugal is, was Van Gaal er ditmaal niet vanwege zijn voetbalfunctie. “Nu was hij als vriend van Robert van der Wallen en Marcel Brands in Sevilla”, schreef journalist op X over de aanwezigheid van Van Gaal.

Artikel gaat verder onder video

De oud-trainer was niet alleen bij de hoofdmacht van de Eindhovenaren. De oud-bondscoach en huidig adviseur van de Raad van Commissarissen van Ajax was in de middag ook al aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen de Onder-19 van Sevilla en PSV in de UEFA Youth League.

Vorige week dinsdag was hij ook present toen het Nederlands elftal de EK-kwalificatie afsloot met een uitwedstrijd tegen Gibraltar. Onder toeziend oog van de vorige bondscoach won Oranje in het Portugese Faro met 0-6 van de voetbaldwerg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij had wel zin in een feestje , want feestvieren , dat kan hij ook hoor !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen