Ajax-supporter koopt shirt met naam van Jade Anna en krijgt lachers op zijn hand

20 december 2023, 17:16
Foto: © ProShots/Instagram

Een supporter van Ajax heeft besloten om een wedstrijdshirt van de Amsterdamse club te halen met de naam van Jade Anna van Vliet achterop, de vriendin van Ajax-middenvelder Kenneth Taylor. Op sociale media deelt de aanhanger van de nummer vijf van de Eredivisie een foto waarop te zien is dat hij het wedstrijdshirt, met de bedrukking, heeft ontvangen.

"Wat een matige 2-1 overwinning op Sparta en een Kenneth Taylor in vorm in deze tijd met je doet", schrijft de supporter van Ajax op X met een foto van het wedstrijdshirt van Ajax. Daarop is het officiële uitshirt van de Amsterdamse club te zien met de naam van Jade Anna. Daarnaast staat rugnummer acht, het nummer van Taylor bij Ajax, achterop het shirt. De supporter heeft het shirt na de gewonnen wedstrijd tegen Sparta gekocht, toen Taylor met een fraaie assist op Brian Brobbey goed voor de dag kwam.

Artikel gaat verder onder video

Een paar dagen later was de middenvelder van de Amsterdammers opnieuw belangrijk voor Ajax, want Taylor scoorde een belangrijk doelpunt tegen AEK Athene in de Europa League, waardoor Ajax in het nieuwe jaar nog op Europees niveau zal uitkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik wil ook een wedstrijdshirt met de naam van Jade Anna erop, hopelijk brengt het mij net zoveel geluk als Kenneth Taylor.

real8madrid
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk gebaar van de supporter, maar laten we niet vergeten dat het uiteindelijk om het spel en de prestaties op het veld gaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen