Ajax-supporters schrikken zich kapot en zien groot talent met brancard van het veld gaan

1 december 2023, 22:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Imago

Jong Ajax kwam vrijdagavond in Den Bosch knap terug tot een 3-3 gelijkspel, maar de avond eindigde treurig voor de jonge Amsterdamers. Talent Mika Godts moest in de blessuretijd het veld per brancard verlaten met een op het oog zware blessure.

Kort voor het oplopen van zijn blessure was Godts nog trefzeker vanaf elf meter. De Belg zette Jong Ajax, na een 3-1 achterstand in Brabant, op gelijke hoogte. Kort daarna ging Godts aan de zijlijn op vervelende wijze naar de grond, zonder dat er op dat moment een tegenstander bij hem in de buurt was. De Belg schreeuwde het uit van de pijn en werd met een brancard van het veld gedragen.

Artikel gaat verder onder video

De knie van het talent van Ajax lijkt op beelden een nare beweging te maken, waardoor er in Amsterdam grote zorgen zullen zijn over de ernst van de blessure. Op dit moment is daar nog niets over bekend. Komend weekend zal Godts gezien de ernst van deze blessure in ieder geval niet bij de wedstrijdselectie van Ajax tegen NEC zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ajax wordt steeds geplaagd door onvoorziene voorvallen, het maakt de ploeg mentaal wel sterker en de coach creatiever. Voor Godts is het te hopen dat het geen langdurige revalidatie wordt. Godts is één van de toekomst perspectieven van Ajax. Gelukkig staan er genoeg alternatieven te trappelen.

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hoop voor hem dat het mee valt

Kramer
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Kan weer op het conto van de KNVB geschreven worden waar ze nog steeds die plastic rot velden goedkeuren. Onbegrijpelijk dat de 2 hoogste niveaus van ons land op plastic mogen spelen terwijl die velden in de zomer te heet zijn en in de winter te stijf. Een schande voor het voetbal

Kramer
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Bean, je hebt voor de rest wel een leuk leven buiten het internet trollen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen