Arsenal gaat pijnlijk onderuit tegen stuntploeg en is koppositie in Premier League definitief kwijt

28 december 2023, 23:14
Foto: © Imago

Arsenal is de koppositie in de Premier League kwijt. The Gunners konden donderdagavond bij een thuisoverwinning op West Ham United de eerste plaats in Engeland heroveren ten opzichte van Liverpool, maar gingen pijnlijk ten onder: 0-2.

Arsenal hield Liverpool afgelopen zaterdag op een 1-1, waardoor het donderdag (vandaag) de koppositie weer kon overnemen in de Premier League. De ploeg van Mikel Arteta was echter gewaarschuwd voor de tegenstander. West Ham was diezelfde zaterdag te sterk voor Erik ten Hag en Manchester United (2-0 winst).

Artikel gaat verder onder video

Ook in het Emirates Stadium bleken The Hammers een zeer sterke opponent te zijn. Met basisplaatsen voor Edson Álvarez en Mohammed Kudus startte de ploeg van David Moyes uitstekend, al had het daar wel de hulp van de VAR voor nodig. Tomas Soucek opende op discutabele wijze de score. Na het doelpunt vroeg men zich af of de bal niet uit was geweest. De VAR kon dit niet beoordelen.

Na rust deed uitgerekend oud-Arsenal-speler Konstantinos Mavropanos de thuisploeg nog meer pijn toen hij tekende voor de 0-2. The Gunners kregen met onder meer Gabriel Jesus nog kansen op de aansluitingstreffer, maar die kwam er niet. Het kon zelfs nog 0-3 worden, toen Declan Rice een penalty veroorzaakte tegen zijn oude club. Saïd Benhrama zag het buitenkansje gekeerd worden door David Raya. Zo eindigde het in 0-2 voor West Ham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kisa016415
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

🍓 𝐁𝐞𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐞𝐥 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐞 𝐬𝐞𝐱𝐲 𝐩𝐨𝐞𝐬𝐣𝐞 👉 ­­𝗪­­­­𝗪­­­­­𝗪­­­.­­𝗨­­­𝗦­­­­𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Mega spannend daar .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen