ESPN-mannen hebben grote lol na bespreken liefde Taylor en Jade Anna

17 december 2023, 17:15
Foto: © ESPN

Analist Kees Kwakman ziet dat Ajax-middenvelder Kenneth Taylor bezig is aan een indrukwekkende revival. De middenvelder van de Amsterdammers lijkt sinds de relatie met Jade Anne in een duidelijk betere vorm en dat zorgde zondagmiddag voor humor bij de mannen van ESPN.

“Kenneth Taylor heeft zich goed herpakt”, analyseerde Kwakman desgevraagd in de voorbeschouwing op het duel tussen Ajax en PEC Zwolle bij ESPN. “Dat geldt voor heel Ajax, maar sommige jongens zie je persoonlijk ook groeien. Bij Taylor zie je toch ook wel een andere Taylor. Hij scoorde tegen AEK Athene een hele goede goal. Maar ook qua fitheid, fysiek en mentaal veel meer dingen doen.”

Artikel gaat verder onder video

Kwakman lichtte een aantal voorbeelden uit. “Diepteloopacties maken in aanvallend opzicht. Maar ook verdedigend zie ik hem meer dingen doen, waar ik ook nog weleens kritisch op hem was, dat hij meer terug moet sprinten. Dat zag ik hem echt wel een aantal keren doen. Eigenlijk zoals het hoort, maar goed: hij zat zelf in de penarie, net als heel Ajax. Hij heeft het opgepakt onder de nieuwe trainer en laat de oude Taylor zien, zoals we hem in het begin zagen.”

Lees ook: Boulevard: Jade Anna laat zich horen tijdens Ajax en maakt samen met Taylor opvallende move op Instagram

Daarop bracht presentator Pascal Kamperman ter sprake dat de middenvelder sinds kort verliefd is, waarbij het doelde op de relatie die de Ajacied heeft met Jade Anna. “Hoe zat het met jou: ging jij beter spelen als je verliefd was?”, grapte Kamperman. Daarop schoot Kwakman in de lach: “Dat is heel lang geleden. Dat is inmiddels houden van, haha.”

Taylor speelt beter sinds de relatie met Jade Anna.

Laden...
317 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen