ESPN stomverbaasd door actie bij Feyenoord - PSV: 'Hij doet Zidane na, gigantisch naïef'

3 december 2023, 14:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Lutsharel Geertruida krijgt de nodige kritiek voor zijn rol in de aanloop naar de 0-1 van PSV tegen Feyenoord. De verdediger van Feyenoord raakte de bal aan de zijlijn kwijt na een pirouette, waarna PSV de aanval opzette die leidde tot het openingsdoelpunt.

Malik Tillman veroverde de bal van Geertruida en bereikte Johan Bakayoko, wiens voorzet werd benut door Ismael Saibari. “De aanleiding voor de goal, wat Geertruida doet, dat is heel bijzonder”, stelt analist Kenneth Perez van ESPN. “Wij zaten ernaar te kijken en dachten: dit gaat hij toch niet doen?! Tussen twee of drie man in, op een heel gevaarlijke plek, denkt hij even een Zidanetje te kunnen doen, als verdediger.”

Artikel gaat verder onder video

Karim El Ahmadi is het daarmee eens. “En dat tegen PSV, dat altijd met zes man druk zet. Zelfs als hij naar binnen was gedribbeld, was het moeilijk geweest. Laat staan als je Zidane nadoet.” Presentator Jan Joost van Gangelen noemt de actie ‘gigantisch naïef en een heel slechte keuze’.

Perez is wel lyrisch over de rol van Bakayoko bij het doelpunt. Met een messcherpe pass bediende hij Saibari. “Bakayoko zal misschien denken dat hij zelf kan schieten, maar dat doet hij niet. Ik vind dat hij daar beter in geworden is. Hij gaat niet voor eigen succes, maar ziet dat de kans groter is met een voorzet.”

Is PSV de terechte winnaar van de wedstrijd?

Laden...
291 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou graag willen zien dat dit gezeur met die beterweters stopt , want dit loopt de spuigaten uit met alle die Struikhuilers , ook veel te veel Voetbal praat programmas op TV , al de meestal negative zeikers die steeds maar weer over hetzelfde
beginnen , nu krijgen we weer weken geleuter over Oranje en wie er moet spelen ' Volgens de beterweters ' kortom , ik begin er een beetje moe van te worden, fijne dag verder beste mede forum bezoekers.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij ook fijne dag

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen