Feyenoord dreigt publiekslieveling kwijt te raken in januari: 'Goede hoop op een compromis'

1 december 2023, 16:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Newcastle United overweegt Yankuba Minteh voortijdig terug te halen, zo weet The Telegraph. De negentienjarige aanvaller wordt in principe het gehele seizoen verhuurd aan Feyenoord, maar Newcastle denkt eraan om Minteh in januari terug te roepen.

De huidige nummer zeven van de Premier League kampt met de nodige blessures: dinsdag ontbraken liefst dertien spelers voor de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (1-1). Mede daardoor is intern al gesproken over een mogelijke terugkeer van Minteh in de winter. Het huurcontract met Feyenoord bevat echter geen optie om hem voortijdig terug te roepen.

Artikel gaat verder onder video

De technische staf van Newcastle buigt zich momenteel over de vraag of het beter is om Minteh in Rotterdam te laten of hem terug te halen. Feyenoord hoeft niet per se akkoord te gaan met een verzoek om de Gambiaan te laten gaan, aangezien het een huursom heeft betaald voor het gehele seizoen. "Maar de relatie tussen de clubs is goed en er is hoop op een compromis", zo klinkt het.

Een vertrek van Minteh zou een klap zijn voor Feyenoord. Niet alleen zouden de opties van Arne Slot in de voorhoede afnemen, ook verliest De Kuip een publiekslieveling. Minteh zorgt aan de bal geregeld voor spektakel en krijgt het publiek daarmee op de banken. De jongeling kwam namens Feyenoord tot veertien officiële wedstrijden, waarin hij driemaal scoorde en twee assists gaf.

Moet Feyenoord meewerken aan een tussentijds vertrek van Yankuba Minteh?

Laden...
510 stemmen
Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Nou van mij mag hij vertrekken. Wat een blind paard is dat. Door zijn acties die continu mislukken helpt hij de tegenstander in het zadel. Doordat Feyenoord hoog staat moet je weer terug in de organisatie zien te komen. Nee deze speler kunnen we missen als kiespijn. Publiekslieveling hahaha hou toch op.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die komen nooit in de kuip ,en weten totaal niet wat er leeft in rotterdam .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen