'Feyenoord onderhandelt over transfer 17-jarige Zweedse aanvallende middenvelder'

28 december 2023, 13:04
Foto: © ProShots

Feyenoord hoopt zich in januari te verzekeren van de diensten van Isak Alemayehu Mulugeta. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl donderdagmiddag. De aanvallende middenvelder staat momenteel nog onder contract bij Djurgårdens IF, maar als het aan de Rotterdammers ligt maakt hij binnenkort op huurbasis de overstap naar Nederland, alvorens in de zomer definitief aan te sluiten.

Volgens 1908.nl zijn de clubs in onderhandeling over een transfer voor de langere termijn. Mulugeta is van nature een aanvallende middenvelder, maar kan ook als buitenspeler uit de voeten. Hij doorliep verschillende jeugdelftallen van zijn huidige werkgever, alvorens begin dit kalenderjaar aan te sluiten bij de hoofdmacht. Mulugeta speelde vooralsnog twee wedstrijden op het hoogste niveau. Hij kwam ook al drie keer in actie voor de Onder-17 van Zweden.

Artikel gaat verder onder video

Mulugeta is een bekende van Feyenoord. Hij liep twee jaar geleden al stage in Rotterdam, waar naar verluidt nu een contract voor hem klaarligt. Volgens 1908.nl probeert Feyenoord de aanvallende middenvelder te huren met een optie tot koop. Mocht het tot een deal komen, dan is het de verwachting dat de Zweed in eerste instantie aansluit bij het beloftenelftal van Feyenoord, dat onder leiding staat van trainer Melvin Boel. Daar zou Mulugeta kunnen toewerken naar de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kisa016821
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

🍓 𝐁𝐞𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐞𝐥 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐞 𝐬𝐞𝐱𝐲 𝐩𝐨𝐞𝐬𝐣𝐞 👉 ­­𝗪­­­­𝗪­­­­­𝗪­­­.­­𝗨­­­𝗦­­­­𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen