Frans Hoek: 'Zijn marktwaarde is enorm gestegen bij Ajax en er is nog veel meer mogelijk'

14 december 2023, 14:16   Bijgewerkt: 14 december 2023, 14:22
Foto: © Imago

Frans Hoek is goed te spreken over de ontwikkeling van Diant Ramaj. Door de blessure van Gerónimo Rulli is Ramaj uitgegroeid tot eerste keeper van Ajax en sindsdien is zijn marktwaarde alleen maar toegenomen, weet Hoek.

De keeperstrainer is niet verrast door de ontwikkeling van Ramaj, vertelt hij aan Voetbal International. “Wat hij bij Eintracht Frankfurt deed, laat hij nu bij Ajax zien, op een hoger niveau. Dat is al heel goed. Als je dat afzet tegen de kosten en wat hij op dit moment laat zien, vind ik dat dat een goede prijs geweest is.”

Artikel gaat verder onder video

Ajax betaalde een vast bedrag van vijf miljoen euro, dat via 'onwaarschijnlijke bonussen' kan oplopen tot negen miljoen euro, meldde het Algemeen Dagblad in augustus. “Ik denk dat zijn marktwaarde al enorm omhoog is gegaan en er kan nog veel meer uitkomen, dat ziet er op dit moment goed uit.”

Volgens Hoek wordt de ontwikkeling van Ramaj ook in Duitsland op de voet gevolgd. “De informatie die ik heb, is dat er in Duitsland geconstateerd is dat er na de generatie met Manuel Neuer (37) en Marc-André Ter Stegen (31) wel een leegte valt. Ik heb begrepen dat daar toch wel vraagtekens zijn over de opvolging. En in die leegte blijkt Ramaj een van de mogelijke kandidaten te zijn om dat op te vullen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dus Mislintat deed het met de aankoop van enkele spelers zo slecht nog niet ?

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Die heb niks goed gedaan .

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

wie is toch die zo genaamde top doelman die nooit doorbreek bij die top club in Rotterdam.?????

Klantenservice
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Bedankt voor je inhoudelijke reactie op het artikel. Oh wacht....

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel is het waar dat Ramaj daadwerkelijk veel beter is geworden. Hij zal zijn stijgende lijn zeker voortzetten. Mocht dat het geval zijn dan is het zeker dat zijn marktwaarde ver boven de 10 miljoen zal eindigen. ( of toch minimaal 20 miljoen?) Er hoeft maar één rijke voorzitter zijn die meteen de 20 miljoen betaald, zo gek is de voetbalwereld wel !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen