Johan Derksen doet dringende oproep aan Ajax: ‘Laat hem terugkeren bij de club!’

13 december 2023, 08:37
Foto: © Vandaag Inside/SBS6

 Johan Derksen is van mening dat Ajax er alles aan moet doen om Frank de Boer terug te halen naar de Amsterdamse club. De voormalig-coach van de nummer vijf van de Eredivisie werd maandag ontslagen door Al-Jazira, waardoor opnieuw een buitenlands avontuur van de 53-trainer volledig is mislukt. 

“Hij is ontslagen in Engeland, in de Verenigde Staten, in Italië en nu in de Verenigde Arabische Emiraten. Dus, hij kan niet met buitenlanders werken”, concludeert Derksen in Vandaag Inside. “Maar hij heeft het bij Ajax natuurlijk heel goed gedaan. Laat hem in godsnaam terugkeren bij Ajax!”, is de oproep van De Snor aan de Amsterdamse club. Derksen denkt dat hij bij Ajax in een veilige omgeving wel degelijk goed van pas kan komen, al maakt de 74-jarige analist niet duidelijk in welke rol hij De Boer zou willen zien bij de Amsterdammers. 

Artikel gaat verder onder video

René van der Gijp verwacht dat het niet meer goedkomt met de loopbaan van De Boer als hoofdtrainer. Er zijn inmiddels al de nodige projecten van De Boer, vooral in het buitenland, mislukt. Van der Gijp denkt dat er niet veel clubs meer bij hem aankloppen als hoofdtrainer: “Nee, natuurlijk niet. Nee, dat is klaar”, is de oud-voetballer duidelijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Wijze woorden KCenK 👍

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Ga je met vvGrolloo bemoeie ouwe gek !

KROTJE
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Zo is het, die Derksen denkt dat hij door alle voetbalsupporters serieus genomen wordt. Hij woont dicht bij Groningen en was oud-Veendamspeler laat Derksen Groningen op gang brengen, geld zat praatjes zat dus wat let hem......

Gusa
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Niet als hoofdtrainer, maar ik denk dat Frank de Boer een prima rol zou kunnen spelen binnen de club. Het zou daarnaast ook goed kunnen dat hij het zelf ook niet zo erg vindt om niet langs het veld te staan.

avatar

Deze man heeft wel genoeg kansen gehad en overal de laan uitgestuurd, voegt dus totaal niets toe aan het voetbal en moet ook zeker niet terug keren bij Ajax

Gusa
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Als hoofdtrainer toch? Waarom zou hij ongeschikt zijn voor ander functies?

0laf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Voor welke functie zou hij geschikter zijn dan iemand anders?

KROTJE
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Zijn wij de puinhoop van Oranje met De Boer vergeten ?

HarryPinas16
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Nee niet doen ,gewoon afwachten op TEN HAG niks anders dan hij is goed voor Ajax, donder toch effe op met de Boer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen