Mark van Bommel is kritisch en doet opmerkelijke uitspraak over Antwerp FC

24 december 2023, 19:43
Foto: © ProShots

Mark van Bommel is van mening dat Antwerp FC nog geen topclub in de Belgische competitie, zo laat hij optekenen in Het Laatste Nieuws. De oud-trainer van PSV vindt dat er nog wat moet veranderen voordat Antwerp FC kan uitspreken dat het een topclub in België is.

''Wij zijn nog geen topclub. Een topclub ben je pas als je elk jaar meedoet voor de landstitel", geeft Van Bommel aan als hij wordt gevraagd naar de status van de club, met wie de Nederlandse trainer zich vorig seizoen kroonde dat landskampioen in België. Dat Antwerp FC in zijn ogen nog geen topclub is, heeft met meer dingen te maken. Als voorbeeld haalt de oud-middenvelder van onder meer Bayern München één specifiek voorbeeld aan.

Artikel gaat verder onder video

''Dat heeft te maken met allerlei dingen. Met de ontwikkeling van de club", geeft de oefenmeester aan. "Kijk maar eens naar buiten, naar de overkant...", doelt de trainer op de lege plekken in het Bosuilstadion van de club uit Antwerpen. De huidige nummer vijf van België moet stappen blijven zetten om zich uiteindelijk een topclub in de Jupiler Pro League te kunnen noemen, is de conclusie van Van Bommel.

Ben jij het eens met Mark van Bommel?

Laden...
418 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

real8madrid
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is interessant om te zien hoe Van Bommel zijn visie deelt over wat een topclub maakt. Het is duidelijk dat Antwerp FC nog stappen moet zetten om zichzelf op dat niveau te plaatsen, maar het is goed om te zien dat ze op de goede weg zijn.

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Van Bommel heeft gelijk, Antwerp FC is nog lang geen topclub en er moet nog flink wat veranderen voordat ze op dat niveau kunnen meedraaien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen