Royston Drenthe boos om video van ESPN over Feyenoord: ‘Dit gaat echt nergens over’

18 december 2023, 22:51
Foto: © Imago/ESPN

Feyenoord werd maandag bij de loting voor de tussenronde van de Europa League gekoppeld aan AS Roma. De wijze waarop het tweeluik vervolgens op social media werd aangekondigd door ESPN, is verkeerd gevallen bij Royston Drenthe.

Feyenoord kwam AS Roma in de twee voorgaande seizoenen ook al Europees tegen. In het seizoen 2021/22 werd de finale van de Conference League verloren van de Romeinen en vorig seizoen waren i Giallorossi in de kwartfinales van de Europa League een maatje te groot voor de Rotterdammers.

Artikel gaat verder onder video

ESPN plaatste maandagmiddag op Instagram een video waarin werd teruggeblikt op de twee voorgaande ontmoetingen. In de video is onder meer een huilende Luis Sinisterra te zien na de verloren Conference League van 2022. 

Drenthe maakt de betaalzender in de commentsectie het verwijt onvoldoende objectief te zijn. De oud-voetballer van onder meer Feyenoord en Real Madrid plaatst twee comments: ‘Wel echt AS Roma-fanachtig dit filmpje’ en ‘Dit gaat nergens over maar goed’.  

© Instagram
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Hieraan kun je zien dat in Nederland maar EEN club telt voor ESPN. Zij hebben een haat tegen Feyenoord

haike
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

sluit ik me bij aan!! zolang je niet in amsterdam speelt ben je niks!

De Haan
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Je moet dat filmpje van hun kijken die ze hadden gemaakt voorafgaand aan Feyenoord - PSV. 20 Feyenoord doelpunten en 3 PSV doelpunten.

Wanklank FR12
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Die lange met dat brilletje die droomt en slaap onder een Ajax dekbedje. Altijd als Feyenoord speelt heeft hij een negatieve mening. Alles goed Royston? En bedankt voor het opnemen na weer een negatieve tweet........

avatar

Zoals ik al eerder schreef allemaal van stuurlieden, die niet objectief zijn en in hun commentaren over Fijenoord vaak eerder diskwalificerend zijn. Nu zijn de sterkhouders van Feijenoord volgens hun maar middelmatig en zelfs de trainer. En dat Feijenoord misschien eerder thuishoort resp. in de Europa League of de Conference League. Het zijn allemaal z.g.n. voetbalkenners, die eigenlijk de genoemde Leagues kwalificeren als een lagere klasse. Onzin. Het zijn allemaal topploegen met topspelers en toptrainers. Een aantal bij ESPN zijn zeker niet objectief en zeker geen fan van Feijenoord. Dat is duidelijk. Professioneel gezien zijn zij niet geschikt om voetbalprogramma' s te presenteren. En zeker niet, wanneer zij als prof voetballer ervaring bij een Europese topclub

avatar

Correctie; dat zij niet op topniveau hebben gespeeld bij een Europese club. Toen Feijenoord kampioen werd, werd nota ene gesteld, dat ze kampioen van de armoe waren. En dat zijn onze sport verslaggevers, commentatoren.

schreudje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben lid van ESPN om 1 rede het voetbal op tv ,maar kijk geen voorbeschouwing kijk geen nabeschouwing omdat Van Gangelen en Perez nog nooit wat normaals over een andere club dan Ajax zeggen , en dat stoort mij mateloos ,zo gauw als die buiten liggen dan kijk ik weer, Alleen die dames zijn te pruimen daar Helene zeker maar die kerels . Perez heeft nog nooit wat normaals gezegd over een andere club buiten Ajax ,Psv ,en Az , ik ben die arrogante kop zo spuugzat .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen