Sponsor rekent op Ajax-transfer: 'Ik ben bang dat Ajax komt, hij is een Oranje-speler'

6 december 2023, 15:41
Foto: © RTV Rijnmond

Sparta Rotterdam moet vrezen voor een winters vertrek van Nick Olij naar Ajax, zo is de overtuiging van clubsponsor Dragan Culic. Hoewel Sparta zich zelf geen zorgen lijkt te maken, is daar volgens Culic wel degelijk aanleiding toe.

Culic is de eigenaar van ARBO Rotterdam, een sponsor van Sparta. Hij zit dan ook dicht op het vuur en vermoedt dat Ajax in de winter zal aankloppen voor Olij. “Ik ben bang van wel. Ajax komt. Daar heb ik over gesproken met Manfred (Laros, directeur van Sparta, red.). Hij zei: 'Nee joh.' Maar ik zie hem wel weggaan. Dat zie ik als grootste probleem voor Sparta in de rest van het seizoen”, zegt Culic bij RTV Rijnmond.

Artikel gaat verder onder video

Olij werd afgelopen zomer al in verband gebracht met Ajax. Een transfer naar Amsterdam, in het kielzog van zijn trainer Maurice Steijn, leek voor de hand te liggen. De jongere Diant Ramaj kreeg echter de voorkeur en is momenteel de eerste keeper van Ajax. In de ogen van Culic incasseert Ramaj echter te veel doelpunten voor een Ajax-keeper.

“Ajax heeft Rulli, een goede keeper die nu geblesseerd is. Nu spelen ze met die nieuwe jongen (Diant Ramaj, red.), een jonge jongen die vaak drie of vier tegengoals slikt. Dat is voor Ajax te veel”, aldus de sponsor. “Ik denk dat ze met een nieuwe coach de portemonnee gaan openen. Dat ze denken: kom maar op, Olij is een Oranje-speler. Als wij hem kwijtraken, komen we in de problemen. Ik hoop dat ik het niet goed zie, maar ik vrees het wel.”

Nick Olij zou een goede keeper zijn voor Ajax

Laden...
2342 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Olij mag naar Ajax komen, maar dan moet hij zaterdag as. wel een paar goals door laten.

Tonnie14
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

word je niet moe van je zelf?

KROTJE
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

En jij ook niet van jezelf zuurpruim.

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Daar schiet je toch niks mee op , zelfde niveau als Ramaj ,dit is echt onzin.

De Haan
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Noppert heeft een WK gespeeld. Daar stond ook iedereen voor in de rij.

dilima1966
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Ik denk dat Nick Olij  een geschikte keeper voor ajax is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen