Thijs Dallinga brengt prachtig nieuws de wereld in met volleybalster Liz Otten

10 december 2023, 09:41
Foto: © Imago

Thijs Dallinga wordt voor het eerst vader, zo heeft de aanvaller van Toulouse bekendgemaakt op Instagram. De international van het Nederlands elftal is al zo'n vijf jaar samen met zijn vriendin Liz Otten, die nu samen een kindje verwachten.

"We kunnen niet wachten om je te ontmoeten", schrijven Dallinga en Otten samen op Instagram. Het zijn mooie tijden voor Dallinga, die na een goede periode bij het Franse Toulouse onlangs ook al zijn debuut mocht maken bij het Nederlands elftal. Tegen Gibraltar mocht de aanvaller invallen, wat voor hem een prachtige beloning was na hard werken. 

Artikel gaat verder onder video

De vriendin van Dallinga is Otten, die zelf op hoog niveau aan volleyballen doet in Nederland. De situatie is er door de transfer van Dallinga niet makkelijker op geworden, aangezien Otten zelf veel in Nederland moest zijn. Zij volleybalt bij Laudame Financials VCN.

Onder de Instagram-post reageren een aantal prominente voetballers, waaronder oud-teamgenoot van Dallinga Branco van den Boomen, maar ook Quilindschy Hartman, Marouan Azarkan en Kjell Scherpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen