Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip voert wijzigingen door

3 december 2023, 09:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-trainer John van ’t Schip gaat Kristian Hlynsson en Ar'jany Martha naar verwachting hun basisplaatsen teruggeven voor het uitduel met NEC in de Eredivisie zondagmiddag. Midweeks tegen Olympique Marseille in de Europa League koos de oefenmeester nog voor iets meer routine, maar in Nederland wordt een ander elftal verwacht.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Hlynsson vermoedelijk er weer bijkomt op het middenveld, terwijl Martha de linksback van dienst wordt boven Borna Sosa. Steven Berghuis – die ondanks zijn rode kaart in Europa vermoedelijk niet op de bank terechtkomt – schuift door die wisselingen weer op naar de voorhoede.

Artikel gaat verder onder video

Brian Brobbey behoudt zijn basisplaats, wat gezien zijn twee doelpunten tegen Marseille logisch is, ondanks dat zijn vervanger Chuba Akpom ook een goede indruk maakte. Carlos Forbs werd in Frankrijk na een helft gewisseld en start dus vermoedelijk als reserve. Achterin is Devyne Rensch nog altijd centrumverdediger bij afwezigheid van Josip Sutalo.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Rensch, Hato, Martha; Tahirovic, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Interessant gedoe van van t Schip. Hij is een zeer matige tot slechte coach. Ajax heeft niks aan deze slapjanus.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen