Woedende supporters van Ajax melden zich en doen massaal oproep aan KNVB

1 december 2023, 23:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Supporters van Ajax pleiten voor een kunstgrasverbod in het Nederlandse betaald voetbal na de blessure die Mika Godts vrijdagavond opliep. De Belg raakte zonder tegenstander in de buurt geblesseerd tegen FC Den Bosch en de supporters van de Amsterdamse club denken dat de kunstgrasmat hier een rol in speelt,

In de absolute blessuretijd van het duel tussen FC Den Bosch en Jong Ajax (3-3) raakte Godts aan de zijlijn, zonder tegenstander in de buurt, geblesserd. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe ernstig de blessure is voor de talentvolle Ajacied, maar de beelden zien er niet goed uit voor de Belg. Supporters van Ajax denken dat de kunstgrasmat in Den Bosch wel eens de oorzaak van het uitvallen van Godts zou kunnen zijn en willen dat de KNVB gaat ingrijpen.

Artikel gaat verder onder video

"Kunstgras moet verboden", is het duidelijke oordeel van de supporters van Ajax op sociale media, maar ook fans van andere clubs laten weten die mening te delen: "Niet te geloven dat we nog niet van dat kunstgras af zijn", schrijft een andere supporter van de Amsterdamse club.

Moet kunstgras in de KKD worden verboden?

Laden...
936 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingCrimson
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Kunstgras moet sowieso verboden worden. En niet alleen na aanleiding van dit.

Bean
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

ouwe relnicht, gewoon aanpassen, overal in NL ligt kunstgras. Aanstellers horen niet op het veld!

Nasalis
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Stadions met een dak erop ook meteen verbieden. Het is gvd geen zaalvoetbal!

Kramer
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dacht dat we eindelijk eens van de zielige trollen af waren.. hebben we Bean gekregen. Pff

familieharbers03
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

dus ajaks had er eigenlijk ook uit moeten gaan ?? omdat deze geen normaal gras aan konden leggen in de arena!

boyke
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Kunstgrasveld in faliekant verkeerd voor de spieren. Vele trainen op zo'n kunstgrasveld en zie daar aan de lopende band blessures. Een club die in het betaald voetbal uitkomt kan alleen daar aan deelnemen als ze op gewoon gras spelen. Die denken alleen aan de inkomsten en omdat ze geen alternatieven hebben om op te trainen dan schaffen ze maar een complex aan voor te trainen en jeugd. En mister Bean niet overal ligt kunstgrasveld dat is zwaar overtrokken wat je stelt en Nasalis een dak erop is totaal niet verkeerd dan heb je niet meer te maken met afgelastingen bij slecht weer wat nu wel vaak voorkomt, dak dicht en er kan gespeeld worden. Ik kan me ook niet herinneren dat Ajax ooit kunstgrasveld heeft gehad die hebben alleen pech gehad met een verkeerde behandeling van het dak dicht dat het niet genoeg zuurstof o.d. kreeg. Daarnaast hebben die genoeg nieuwe grasmatten erin laten leggen en nooit geen kunstgras na ik meen. Ik heb zelf op kunstgas gespeeld en het is een en al klote om daar op te spelen. De ene sproeit de andere niet allemaal in hun voordeel. Al die velden hebben wel iets of te storef of rolt niet goed. Weg ermee

CG
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ik blijf ook grote tegenstander van kunstgras!!

De Enige Echte
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Of ajax had hem gewoon bij het eerste moeten halen dit weekend en weg moeten houden bij het kunstgras ? Eigen keuze!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen