Ajax kan peperdure aankoop van Sven Mislintat mogelijk van de hand doen: 'Er is wel wat beweging'

19 januari 2024, 09:55
Foto: © Imago

Freek Jansen verwacht dat er in de winterse transferperiode na Georges Mikautadze nog meer spelers zouden kunnen vertrekken bij Ajax. De hoofdredacteur van Voetbal International geeft in de Pak Schaal Podcast van hetzelfde medium aan dat er wat beweging lijkt te zijn, onder meer rondom Carlos Forbs.

Mikautadze vertrok eerder deze maand op huurbasis naar zijn vorige werkgever FC Metz, maar daar hoeft het niet bij te blijven voor Ajax. Mogelijk vertrekken er nog meer spelers, die in de tweede seizoenshelft weinig perspectief hebben op speelminuten binnen de formatie van John van 't Schip:  "Ik denk dat er nog wel wat spelers vertrekken. Er is wel wat beweging", weet Jansen te melden in de populaire Ajax-podcast: "Rondom Forbs en een andere speler is er wat beweging", heeft de journalist vernomen.

Artikel gaat verder onder video

Forbs kwam afgelopen zomer over van Manchester City voor een transfersom die op kan lopen tot maar liefst negentien miljoen euro. Het zou een volgende blamage zijn van de inmiddels vertrokken Sven Mislintat als één van zijn peperdure aankopen na zes maanden de Johan Cruijff ArenA verlaat. Jansen benadrukt wel dat het ook aan de spelers zelf ligt of ze willen vertrekken bij de club of juist voor een kans willen gaan: "Dat is ook afhankelijk van de jongens zelf. Tegelijkertijd is deze selectie ook niet zo breed", stipt de journalist een punt aan waarom Ajax mogelijk niet zou meewerken aan een vertrek.

Carlos Forbs moet vertrekken bij Ajax

Laden...
2052 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Hoe een door alles en iedereen vernederde, bekritiseerde, uitgelachen en beschimpte AFC Ajax toch steeds 'brede' aandacht trekt. Elke beweging van die mooie club wordt geregistreerd, besproken, geanalyseerd en op veel voetbalsites door reageerders schriftelijk uitgevochten, dus Ajax is toch een vooraanstaande speler in het Nederlandse voetbal gebleven. Het Nederlandse voetbal zonder de AFC Ajax is net als The Stones zonder Jagger, gratis metafoortje van me. Fijn weekend en voetbalplezier iedereen.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dit gebeurd niet alleen bij Ajax zoals nu het geval is maar in het verleden ook bij Feyenoord en PSV. Feyenoord was toen ze financieel dicht bij de afgrond zaten constant in het nieuws met berichten/artikelen dat ze geen cent te makken hadden. Bij PSV toen het slecht ging idem dito. Er is voor een aantal reageerders geen leuker vermaak dan leedvermaak zoals onder andere Bean en consorten. Een echte liefhebber heeft liever dat er spanning in de top is en doordat Ajax nu is weggevallen en Feyenoord ook minder draait is de spanning nu halverwege al weg omdat de kampioen (PSV) nu al bekend is daar heb je geen glazen bol voor nodig.

Zadkine
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

@KROTJE je vergeet 1 woord en dat is “ Terecht”. Iets met hoogmoed en val, maar geen zorgen jullie krabbelen heus wel weer omhoog.

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dank Zadkine, het zal vanuit een diep ravijn wel moeilijk worden om snel weer ongeschonden boven te komen, maar er gebeurt nu wel iets binnen Ajax en ja die val is dit seizoen al gebeurd, hoogmoed nooit gehad, wel trots en fierheid en dit moet iedere club hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen