FC Twente meldt zich mogelijk bij Ajax voor speler met 213 speelminuten

30 januari 2024, 09:40
Foto: © Imago

FC Twente gaat zich in de laatste dagen van de winterse transferperiode mogelijk bij Ajax melden voor Anass Salah-Eddine, zo valt te lezen in de transferwijzer van Voetbal International. De 22-jarige linksback is in beeld als de mogelijke vervanger van Gijs Smal, die in de belangstelling van Rangers staat.

Een week geleden werd bekend dat Rangers zich bij Twente heeft gemeld voor de 26-jarige Smal. De linksback beschikt bij zijn huidige werkgever over een aflopende verbintenis. Hoewel Smal een voorstel voor een nieuwe meerjarig contract in beraad heeft, is hij niet van plan om op korte termijn bij te tekenen.

Artikel gaat verder onder video

Mocht Smal de overstap naar de Schotse topclub maken, dan wil Twente zich versterken met een nieuwe linksback. Salah-Eddine wordt dan mogelijk aan de selectie van trainer Joseph Oosting toegevoegd. De Ajacied speelde vorig seizoen ook al op huurbasis in Enschede.

Waar Salah-Eddine aan het begin van het seizoen speeltijd kreeg bij Ajax, komt hij ondanks de Amsterdamse problemen op de linksbackpositie niet meer aan spelen toe. In totaal speelde hij deze jaargang 213 minuten in de hoofdmacht. Op 25 kwam Salah-Eddine voor de laatste keer in actie. Daarna speelde hij nog enkele wedstrijden namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Is Anass Salah-Eddine een goede vervanger voor Gijs Smal?

Laden...
597 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Anass Salah-Eddine moest zo nodig weer terug gehaald worden naar ajax kosten ajax weer verhuurder periode geld aan fc Twente zat alleen maar op de bank zonder speeltijd nu mag die weer vertrekken geld het zelfde voor fitz jim nodig terug zelfde liedje mag straks ook weer weg zonder speeltijd en koste ajax ook weer verhuurder periode geld naar excelsior geld over de balk smijten

DIESEL72
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Opruimen deze speler voegt niets toe

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alles wat overbodige is of ondermaats kan naar de uitgang gaan ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen