Jack van Gelder claimt te weten waar Ajax 'stilletjes' op hoopt in januari

8 januari 2024, 22:40
Foto: © SBS 6

Het ontbeert Ajax volgens Jack van Gelder dit seizoen aan leiderschap. De selectie van de Amsterdammers herbergt met Jorrel Hato slechts één leider, zo stelt Van Gelder aan tafel bij De Oranjewinter. Steven Berghuis en Steven Bergwijn worden door hem 'pseudo-leiders' genoemd.

"Er is geen leider in het elftal", begint Van Gelder, waarna hij zichzelf herstelt. "Er is één leider, echt maar één leider: Jorrel Hato. Voor de rest zijn het pseudo-leiders. Steven Berghuis is geen leider en Steven Bergwijn ook niet."

Artikel gaat verder onder video

Ajax heeft volgens Van Gelder ook geen fatsoenlijke nummer zes. "En de verdediger van wie ze zeiden dat hij de enige goed aankoop was, Sutalo, is echt verschrikkelijk. Dit team is gewoon niet goed. Ajax hoopt stilletjes Berghuis en Bergwijn voor veel geld weggaan, want dan kunnen ze wat kopen."

Op transfergebied is het vooralsnog rustig in Amsterdam. Nieuwe spelers zijn er nog niet gehaald, terwijl er met Georges Mikautadze (verhuurd aan FC Metz) slechts één spelers is vertrokken. "Ik had hem gehouden", aldus Van Gelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Hij denkt gelijk te hebben met zijn verhaal , maar het is gewoon papegaaien taal !!! Dit wisten we al , dus kom op tv met wat zinnigs. Maar dat is het probleem in nederland en vooral de bnner's, die denken alles beter te weten , en lullen maar wat in de rondte, en komen met niks zinnigs.

CC1960
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

precies, uitgerangeerde van Gelder

CG
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Zoals vaker gezegd mist Ajax ECHTE leiderschap, zowel op het veld als bij de bobo's die in de directie, commissies en bestuur zitten ! ! !

Swiebertje
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Mikautadze had ik gehouden. Klaar met Jack. Ga maar lekker in bad zitten, Jack. Is hij aan het dementeren?

BENNINK24
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Beter iemand met verstand er neer zetten deze man is nog erger dan een papegaai.!!! Totaal geen meer waarde!!! Zo daalt dit proggama ver onder het niveau!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen