Sadio Mané trouwt met Aisha Tamba (18), met wie hij al jaren samen is

9 januari 2024, 17:38   Bijgewerkt: 9 januari 2024, 23:31
Foto: © Imago

Sadio Mané is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met de achttienjarige Aisha Tamba. De twee zouden al langere tijd samen zijn.

Mané werd toen Tamba zestien jaar was voor het eerst met haar gezien, al is niet duidelijk wanneer de relatie is ontstaan. In Senegal wordt geschreven dat Tamba 'al sinds haar tienerjaren de ware was voor Mané'. De afgelopen jaren zou hij haar schoolrekeningen hebben betaald.

Het huwelijk vond plaats vlak voor de start van de Afrika Cup. Mané neemt met Senegal deel aan het toernooi dat in Ivoorkust plaatsvindt en zaterdag van start gaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ouwe snoepert 😂👍🏻

bonaire
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Jaren samen met iemand van 18 Die overigens er echt wel wat ouder uit ziet dan 18 ?? Maar hoe kan een man , al jaren samen zijn met een Kind ??

De_bal_is_rond
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Westerlingen zijn vaak geneigd te denken, dat de rest van de wereld dezelfde normen en waarden deelt........zo slaan naïve avontuurlijke Westerlingen die een wereldreis maken, dan ook vaak de plank flink mis, met name (jonge)vrouwen

Roffainho
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Dat zijn Westerlingen helemaal niet. "We" weten best dat er diverse normen en waarden zijn over de wereld, die wij zeker allemaal delen. Zeker een land als Nederland (Wij zijn maar een klein landje). Als wij zaken doen met Aziatische landen b.v. weten wij uiteraard dat wij degene zijn die zich moeten aanpassen, niet zij. Daar hebben we geen problemen mee. Maar vele hebben een probleem met wat wij noemen pedofilie ja. Als een volwassen man geïnteresseerd is in een meisje van 15/ 16 is dat in onze ogen niet correct. Je kan je afvragen wat zo n man ziet in zo n kind? Je kan in ieder geval niet spreken over een gelijkwaardige relatie. Wij mogen hier, in onze land een mening hierover hebben. Dat wil niet gelijk zeggen dat "we de plank mis slaan". We leven in een vrij land waar je een mening lang hebben, zowel jij als ik, ook als die mening niet overeenkomt met jouw normen en waarden.

Maudxlfc
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ze is 26 geen 18 stop met het verspreiden van fake nieuws!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen