Slavia komt met weinig hoopgevende update over Ihattaren

31 januari 2024, 22:26
Foto: © Imago

Mohammed Ihattaren maakt deel uit van het B-elftal van Slavia Praag, zo maakt de Tsjechische club bekend. Bij de reserves kan hij verder werken aan zijn fitheid.

Ihattaren was deze maand met het eerste elftal van Slavia meegereisd naar een trainingskamp in Portugal. Officieel maakte hij geen deel uit van de A-selectie, maar hij mocht zich tonen aan trainer Jindrich Trpisovsky. Na het trainingskamp trekt Slavia de conclusie dat Ihattaren nog niet fit genoeg is voor het eerste elftal. De aanvaller heeft zich dan ook gevoegd bij het B-elftal, zo laat Slavia weten in een tweet.

Ihattaren, die in zijn carrière vaker worstelde met fitheidsproblemen, dook begin december op bij Slavia. Hij tekende een contract voor een jaar met de optie voor een verlenging met drie jaar. Hij werd transfervrij binnengehaald, nadat zijn avontuur bij Samsunspor een heel kort leven was beschoren.

Artikel gaat verder onder video

Het B-team van Slavia komt uit op het derde niveau van Tsjechië. Het Tsjechische medium iSport meldt dat Ihattaren het door 'recente perikelen' - vermoedelijk doelend op de mededeling dat het Openbaar Ministerie hem vervolgt voor de vermeende mishandeling van zijn vrouw Yasmine Driouech – moeilijk had tijdens het trainingskamp. Zijn rentree als voetballer zal vermoedelijk niet plaatsvinden in het eerste van Slavia, concludeert men.

Denk je dat Mohamed Ihattaren ooit voor het eerste elftal van Slavia Praag gaat spelen?

Laden...
1106 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het gaat weer op niets uitlopen met mo daar

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Als hij daar nog niet een slaagt, zie ik het zwart in voor hem, haha. Ik ben bang dat zelfs een club als Hercules hem nog niet eens een kans zou geven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen