Twee absolute Europese topclubs tonen interesse in Dávid Hancko

18 januari 2024, 10:41   Bijgewerkt: 18 januari 2024, 10:53
Foto: © Imago

Dávid Hancko staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain en Liverpool, zo heeft zaakwaarnemer Branislav Jasurek in gesprek met Slowaakse media bevestigd. De belangenbehartiger gaat er vooralsnog van uit dat de 26-jarige centrale verdediger het seizoen afmaakt bij Feyenoord.

Naast Paris Saint-Germain en Liverpool zijn er volgens Jasurek ook andere clubs met belangstelling voor Hancko, die in de zomer van 2022 voor ongeveer zes miljoen euro de overstap naar Feyenoord maakte. "Ik schat de kans dat David in Rotterdam blijft op 80 à 90 procent. Feyenoord speelt om Champions League-voetbal en de club weet dat het beter is om hem in de zomer te verkopen."

Artikel gaat verder onder video

Hancko wil Feyenoord alleen verlaten als hij een stap omhoog kan maken, stelt de zaakwaarnemer. "Hij zal Feyenoord, dat uitkomt in de Champions League, zeker niet verruilen voor een club die in het rechterrijtje van de Premier League speelt", aldus Jasurek, die stelt dat Hancko anderhalf jaar geleden Feyenoord verkoos boven financieel betere aanbiedingen.

De Slowaakse verdediger is sinds zijn komst in Rotterdam een vaste waarde in de ploeg van Arne Slot. Tot nu toe speelde hij zeventig officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en vijf assists. Zijn contract in De Kuip loopt in de zomer van 2028 af.

Hoeveel is Hancko waard?

Laden...
646 stemmen
Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Denk ergens tussen de 30 en 40 mil gezien zijn contract,

jurgen😎
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

wel 30 toch dan kan je tenminste wat voor tussen de 10 en 15 zo terug kopen. Met wat kwaliteit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen