Walgelijke beelden bij Real - Atlético in Riyad: fluitconcert tijdens eerbetoon Franz Beckenbauer

11 januari 2024, 13:28
Foto: © DSports

Voorafgaand aan de halve finale van de Spaanse Supercup tussen Real Madrid en Atlético Madrid werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Franz Beckenbauer. Het Duitse voetbalicoon overleed afgelopen zondag en werd 78 jaar, maar de Saudische fans hadden hier geen enkele boodschap aan. De minuut stilte werd compleet verstoord door een walgelijk fluitconcert vanaf de tribunes.

Op beelden is te zien dat er een minuut stilte plaatsvindt op het speelveld in het Al – Awwal Stadium in Riyad. Vanuit het publiek is een striemend fluitconcert te horen, waardoor het eerbetoon aan Beckenbauer compleet verpest wordt. Niet alleen Beckenbauer werd uitgefloten door de fans uit Saudi-Arabië, want ook Toni Kroos kreeg de volle lading tijdens de halve finale.

Artikel gaat verder onder video

Beckenbauer staat wereldwijd bekend als één van de grootste voetballers aller tijden. Der Kaiser, hoe zijn bijnaam luidt, won in 1974 als Duits international het WK en deed hetzelfde als trainer van de nationale ploeg van Duitsland in 1990. Tussen 1994 tot 2009 was Beckenbauer president van Bayern München. Bij Der Rekordmeister wist Beckenbauer in een andere functie als interim-trainer de landstitel en de UEFA Cup te winnen. waarmee hij in 1994 als interim-trainer nog wel even de Duitse landstitel won en in 1996 de UEFA Cup. Beckenbauer werd zowel als voetballer én als trainer wereldkampioen.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Voetbal zou voor de fans moeten zijn. Dit soort potten 'verkopen' waardoor je eigen supporters er niet eens meer bij kunnen zijn vind ik sowieso echt belachelijk.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Infantino, kijk je mee? Het wk gaat toch naar echte voetballanden ? Ze laten wel zien dat ze echt kennis van de sport hebben 🤡🤡💩💩🙈🙈

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Rare mensen die Madrielenen !!!!!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

ik ben madrileen wat is er raar?

infielder
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Het is niet walgelijk. Je kan het geluid uitzetten en merkt er niets van dus walgelijke beelden zijn het niet. Als iemand een been breekt en je hem nog zo ziet hangen of dubbel klappen, dan is het walgelijk beeld, nu is het wellicht walgelijk geluid. Maar goed het slaat ook nergens op. Eerst ga je voor het geld al een wedstrijd in Saudi spelen dat is pas walgelijk. De mensen daar zijn ook niet opgegroeid met Beckenbauer dus ja het was logisch te verwachten ding of misschien wel vooropgezet om het verschil tussen Oost en West aan te geven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen