Ajax en PSV zien dezelfde nieuwe ster rondlopen bij FC Twente

23 februari 2024, 17:44
Foto: © Imago

Ruud Nijstad, een zestienjarige verdediger uit de academie FC Twente/Heracles Almelo, ligt goed in de markt. Hij was deze week op bezoek bij het geïnteresseerde Juventus, terwijl er volgens journalist Leon ten Voorde ook belangstelling is van PSV en Ajax.

In de podcast De Warming Up vertelt Ten Voorde, de FC Twente-watcher van TC Tubantia, dat Nijstad al aan de deur klopt bij het eerste elftal van Twente. “Hij heeft laatst al een keer meegetraind met FC Twente. Ze zijn al een tijdje bezig om hem te binden, maar de concurrentie is moordend, zelfs uit het buitenland.”

Artikel gaat verder onder video

"Juventus wil hem heel graag hebben. Ze doen er alles aan om hem binnen te halen", voegt Ten Voorde toe. "PSV en Ajax willen hem ook graag hebben." Nijstad zou al op bezoek zijn geweest in Eindhoven.

Zelf ziet Ten Voorde de jongeling het liefst doorbreken bij FC Twente. "Het is een jeugdinternational uit Vriezenveen. Wat is er nou mooier dan dat zo'n jongen bij FC Twente gaat voetballen? Ik denk dat zo'n jongen niet in zijn eentje in een appartement in Turijn moet gaan zitten. Zorg dat je in je eigen regio doorbreekt. Als je echt goed bent, kom je er wel.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

redknap
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Waarom moeten die toppers uit Twente direct naar PSV of Ajax. Die clubs willen altijd de beste spelers weghalen. En dan duur verkopen. Twente doe dit niet. Joop zei altijd we verkopen niks in Nederland.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen