Donny van de Beek krijgt enorm pijnlijk nieuws in persoonlijk gesprek met trainer Eintracht Frankfurt

5 februari 2024, 16:08   Bijgewerkt: 5 februari 2024, 16:15
Foto: © Imago

Donny van de Beek is door Eintracht Frankfurt niet ingeschreven voor de Conference League. De Nederlandse middenvelder valt buiten de boot, omdat Eintracht slechts drie spelers mag toevoegen aan de lijst. Het nieuws werd zondag gemeld door BILD en is inmiddels officieel bekrachtigd.

Eintracht Frankfurt speelt deze maand tegen Union Sint-Gillis in de tussenronde. De Duitse club haalde in de winter meerdere nieuwe spelers binnen, waaronder aanvallers Sasa Kalajdzic en Hugo Ekitiké en middenvelder Van de Beek, die wordt gehuurd van Manchester United.

Artikel gaat verder onder video

Volgens BILD was al duidelijk dat Kalajdzic en Ekitiké opgenomen zouden worden op de spelerslijst. Toppmöller heeft de derde plaats toegekend aan linksback Philipp Max, die er in de groepsfase niet bij was. De trainer denkt in de knock-outfase meer aan Max te hebben dan aan aan Van de Beek en heeft dat in een persoonlijk gesprek laten weten aan de Nederlander.

Van de Beek heeft tot dusver drie wedstrijden gespeeld voor Eintracht. Volgens BILD waren er 'positieve signalen' in zijn spel, maar laat hij over het geheel nog te weinig zien. Zaterdag mocht hij niet eens invallen tegen 1. FC Köln (2-0 nederlaag). Dat hij buiten de Europese selectie wordt gelaten, is een nieuwe klap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Haags boefje
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Je bent voetballer en wil toch zeker voetballen. Het is nu toch al heel duidelijk en bewezen dat er vaak voor het grote geld wordt gekozen en je dan als oud vuil aan de kant wordt gezet. Heel jammer voor weer een leuke voetballer. Verder is het te hopen dat de voetbalwereld zijn ogen eens open doet voor een competitievervalsing op landsniveau. Of ben ik de enige die dit vindt????

GabrielleX01
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Hoezo competitievervalsing? Hij gaat zelf toch? En als je niet goed genoeg bent tja, dan is dat jammer. Ik vind er geen competitievervalsing aan. Als je goed genoeg bent dan start je, en speel je. Zo niet? Dan is dat pijn maar jammer.

Waarom19
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Met alle respect , maar Van de Beek is een in Nederland zwaar overschatte en zwaar overgewaardeerde speler, die in de Micky Mouse competitie enigszins mee kan.

Theodorus67
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Voorlopig lacht hij het hardst. Al jarenlang een gigantisch salaris en dat gaat dacht ik nog even zo door. Rondom gevuld !!

jurgen😎
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

ik ken een paar voetballers die gespeeld hebben in engeland en iedereen zegt het : die ponden liggen lekker op je bankrekening. En als het na 2 seizoenen niet gaat geen probleem je kan zo ergens anders heen .

jurgen😎
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

rechterrijtje Engeland mischien.. fulham crystal palace luton town ergens waar die speeltijd krijgt en waar als ze verliezen niet gelijk zn hoofd op een bord wordt gezet.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Jurgen. Everton bivakkeert ook meestal in het rechterrijtje maar daar kon vd Beek ook geen potten breken.

jurgen😎
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Dan zou hij mischien gewoon naar Belgie kunnen gaan , Anderlecht of Brugge mischien europa in met ze . Competitie waar hij denk ik bovenin kan meedoen . zichzelf in de kijker spelen . En vooral veel spelen geld heeft ie toch al ga nu voor sportief succes.

De Enige Echte
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Weer een mislukte ajaxied die er niks van bakt buiten de Eredivisie. Misschien moeten clubs maar eens na gaan denken voor ze die rommel ophalen.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Ja dat zou fijn zijn. Imagine als Ajax De Jong en De Ligt niet had hoeven verkopen, of Antony en hij had kunnen groeien. All jokes aside, ik ben het met je eens dat het grootste gedeelte niet slaagt, maar dat is niet alleen qua Ajax spelers. Ik bedoel, hoeveel spelers die vroeg naar het buitenland gaan slagen? Ik bedoel, Depay duurde veel jaren, De Jong (Luuk) heeft eigenlijk ook vrij weinig in het buitenland gepresteert, Janssen van AZ was een wereldspits die er niks van bakte in het buitenland, Clasie is ook mislukt toen hij naar het buitenland ging. En ik kan zo nog wel even verder gaan. Dit is gewoon het probleem met het grootste gedeelte van Nederlandse spelers die naar het buitenland gingen, zeker naar de PL. Grootste gedeelte faalt gewoon. Met alle respect, hoeveel Nederlanders zijn in de afgelopen jaren nou echt geslaagd in het buitenland binnen 5 jaar? Misschien wel, hoeveel spelers in general die uit de Eredivisie komen (dus ook andere nationaliteiten)

svl
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

De beste voorbeelden zijn altijd nog Kluivert Jr (ben zn voornaam ff vergeten, zegt al genoeg) en Royston Drenthe.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Gabrielle. De Eredivisie behoort al lang niet meer tot de topcompetities. Als een jonge speler een paar wedstrijden goed speelt dan verkast hij snel naar een grote club, meestal gek gemaakt door allerlei parasieten zoals onder andere spelers makelaars voor het grote geld dat ze kunnen gaan verdienen. Het merendeel mislukt dan ook in het buitenland. Ze hebben mogelijk een goed gevulde bankrekening maar zijn ook een illusie armer omdat ze het in het buitenland niet gered hebben. Nederland kan wat budget niet tegen de grote competities op waardoor aan het vertrek van deze spelers nooit meer een einde zal komen. Het woord clubliefde zijn bij deze gasten al lang uit het woordenboek geschrapt dat is helaas de realiteit.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Van dat clubje was niemand nodig in het buitenland.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Reuring: Jij bent met je nietszeggende reactie hier ook niet nodig en behoor je tot de zwakste schakels, tot ziens!! 😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen