'Er blijft niks van Henderson over, ze kunnen daar net zo goed Dirk Proper van NEC neerzetten'

6 februari 2024, 10:33
Foto: © Imago

Valentijn Driessen blijft erbij dat Jordan Henderson niet veel toevoegt aan het spel van Ajax. De 33-jarige Engelsman debuteerde afgelopen weekend tegen PSV (1-1) in het shirt van de Amsterdammers, de chef voetbal van De Telegraaf meent dat Dirk Proper (N.E.C.) het niet minder had gedaan op de positie van de oud-aanvoerder van Liverpool.

In de online-rubriek In de Wandelgangen van Vandaag Inside gaat Driessen het gesprek aan met presentator Wilfred Genee. Die vindt dat het tijd wordt dat Driessen 'een beetje terugkeert op aarde', waarbij hij de kritiek van Wesley Sneijder in Veronica Offside als voorbeeld aanhaalt. De recordinternational vindt dat Driessen helemaal niet kan oordelen over de rol van de Engelsman: "Valentijn heeft niet gevoetbald en snapt dat zeker niet. Valentijn heeft zo’n groepsproces nooit meegemaakt. Als zo’n speler binnenkomt, dan verandert er iets", stelde Sneijder. "Hij zegt dat niet voor niets natuurlijk", zegt Genee. "Ben je niet iets teveel gaan geloven in jezelf?", vraagt hij vervolgens. Driessen houdt echter voet bij stuk: "Ik zit daar om Henderson te recenseren en ik zie helemaal niks", klinkt het.

Artikel gaat verder onder video

"Hij is wel goed voor de kleedkamer", moet de journalist toegeven. "Maar wij zien wat er in het veld gebeurt, dat is het enige dat we mogen zien. Als we Henderson dan even recenseren, dan blijft er helemaal niets van hem over." Het salaris dat de Engelsman de komende jaren in Amsterdam opstrijkt is wat Driessen betreft dan ook 'weggegooid geld': "Dan kun je net zo goed Dirk Proper van NEC neerzetten, voor die balletjes van vier, vijf meter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Gaan we reacties verwijderen?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

blijkbaar wel alleen driessen zn reactie is belangrijk zo te zien.....

KROTJE
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Ik denk dat het weinig zin heeft om hier op te reageren. Driessen gewoon negeren. Leg Henderson naast Driessen dan is Henderson toch veel belangrijker voor Ajax dan Driessen. Hopelijk gaat Henderson zo goed en zo kwaad als het kan voor Ajax vanaf het volgend seizoen een top 2 ranking mogelijk maken. En Driessen ? Ach ja....het blijft Driessen.....en verder niks.

Klaris Valkenburg
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ja dat is zo driessen. Weet helemaal niks wat een gezeik Henderson.net een wedstrijd Kom op zeg wacht nou even Wat meer wedstrijden en kom dan met iets.

J Spiep
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Een zekere nummer 14 heeft ooit gezegd,als je nooit hebt gevoetbald moet je vooral je mond houden want dan heb je er totaal geen verstand van. Met andere woorden degene die de berichtgeving van meneertje Driessen plaatsen hebben zeker ook nooit gevoetbald ??

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Top reactie .

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo is dat, en vooral als hij zelf nooit gevoetbald hebt, want dat kan hij Überhaupt niet. Daarom weet hij ook helemaal niets van voetballen. Laat hem maar lekker in de riool zitten bij de smerige ratten !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen