ESPN ontrafelt wat Karsdorp, Slot en De Wolf zeiden: 'Je bent Pipo de Clown aan het worden, jij'

23 februari 2024, 16:11
Foto: © ESPN/Imago

Er is meer bekend over de ruzie tussen Rick Karsdorp en de technische staf van Feyenoord. ESPN heeft ontrafeld wat er zoal werd gezegd door de rechtsback van AS Roma, trainer Arne Slot en assistent-trainer John de Wolf.

In de eerste helft van het duel tussen Roma en Feyenoord waren er al enkele opstootjes, waaronder tussen Slot en Karsdorp. De rechtsback probeerde Igor Paixão tegen te houden, maar kreeg een arm in het gezicht van de aanvaller. Slot kwam verhaal halen bij Karsdorp, wat leidde tot een flinke woordenwisseling. Zeker toen assistent-trainer De Wolf zich erin mengde, waren de rapen gaar.

Artikel gaat verder onder video

ESPN heeft beelden gepubliceerd van de ruzie, inclusief ondertiteling. “Jij bent Pipo de Clown aan het worden, man”, zegt De Wolf op het veld tegen Karsdorp, nota bene kind van de club bij Feyenoord. De onenigheid was nog niet voorbij, want in de pauze spraken Karsdorp en Slot met elkaar in de spelerstunnel. “Ja, maar hij (Paixão, red.) raakt me. Wat moet ik doen? Wat doet John de Wolf dan? Dat is ook niet nodig”, zegt Karsdorp. Slot geeft toe: “Dat is niet nodig nee, dat ben ik met je eens.”

Bekijk de beelden door te klikken op de tekst in onderstaande tweet (niet op het screenshot).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Er wordt zoveel geroepen tijdens zo'n voetbalwedstrijd. Storm in een glas water dit. Als iedereen gewoon z'n mond houdt tegen elkaar, is er sowieso niks aan de hand.

Kramer
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Als we elkaar tijdens een wedstrijd al niet mogen opstoken…

Goku
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

😭 en 🤡 zijn weer. Als jullie nou deze 🥒 of 🥕 bij elkaar gebruiken, heel misschien staan jullie wat positieve in de wereld

jurgen😎
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

echt he je ziet gelijk welke 2 zielepoten als eerste reageren op het artikel. Echt geen leven die 2 zonder fcupdate was het alleen maar vrouwen op internet lastig vallen die ze niet kunnen krijgen.

gtsb
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Het is vakantie jongens . En verschillende accounts bij houden . Het is allemaal niet zo makkelijk. Zeker niet als je deze site denkt overgenomen te hebben ,en denkt heel wat te zijn

gtsb
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Wat zei je wederhelft ook al weer over die poppetjes (emoij's) 🤣🤣 Verder werkt dit complotdenkertje wel . Zou je ook eens moeten doen. Maar goed jij moet ook iets te doen hebben in je schoolvakantie .

gtsb
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Europees voetbal waar 2 teams strijden en gelijkwaardig zijn . Op het scherpst van de snede . En wat zegt de wolf :pipo de clown !!!!!. Nou nou nou wat er erg !!!. Gelijk schorsen voor het leven . Kamervragen denk ik ook . Wat een ophef zeg om helemaal niks .

Gertuz
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Triest als de technische staf in discussie gaat met een speler van de tegenstander. Zo'n laag niveau.

Gusa
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Tijdens de wedstrijd dacht ik dat Karsdorp zich vooral 'misdroeg', maar met de audio erbij is dat beeld toch wel duidelijk anders. Slot en Karsdorp hebben een discussie waar niks mis mee is, maar John de Wolf komt er gewoon als een halve tokkie tussendoor en daardoor ontspoort het. Vooral de woorden tussen Karsdorp en Slot daarna in de catacombe maken wel duidelijk dat tussen hun het probleem niet echt lag.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen