Felle discussie tussen Boskamp en Sneijder over Feyenoord: ‘Rot toch op! Hoe kan je dat in godsnaam zeggen?’

19 februari 2024, 20:53
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder heeft zich maandagavond tijdens Veronica Offside kritisch uitgelaten over het spel van Feyenoord tegen RKC Waalwijk (eindstand 1-0, red.). Zijn collega Jan Boskamp wil hier niets van weten en reageert fel op de woorden van de oud-voetballer.

Sneijder stelt dat Feyenoord in een dipje zit, wat resulteert in irritaties binnen de spelersgroep. De recordinternational van het Nederlands elftal laat een fragment zien waarop David Háncko een miscommunicatie heeft met Lutsharel Geertruida. Laatstgenoemde reageert woedende als de Slowaakse verdediger een ziekenhuisbal op hem speelt. “Zie je dat, Jan?”, vraagt Sneijder vervolgens.

Artikel gaat verder onder video

“Heb jij hem ooit eens iets positiefs over Feyenoord horen zeggen?”, vraagt Boskamp zich af, waarna Sneijder aangeeft dat hij wel degelijk ooit positief is over de Rotterdammers. “Ik ben altijd positief over Feyenoord, als het goed loopt. Maar nu loopt het toch totaal niet? Ben jij nú dan positief over jouw club, Jan?”

Boskamp: “Nee jongen, Rot toch op jongen! Hoe kun je dat in godsnaam zeggen?”, reageert hij fel. Sneijder wijst Boskamp op het feit dat Feyenoord veel tijd nodig had om tien RKC’ers op de knieën te krijgen. “Dan is het toch niet gek als ik zeg dat het niet loopt?”

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

JA Snijder heeft gelijk maar ook weer niet. Ja de voorhoede doet niet wat ze moeten doen, maar tis wel een elftal.

gtsb
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Als je ziet hoeveel kansen je krijgt tegen een ploeg die zich in graaft . Is het allemaal niet zo slecht qua spel . Dan is het meer de afwerking en af en toe gewoon pech . Maakt bijv santi die kans die op de lijn wordt weggehaald win je met 3-0. Iedereen schreeuwt nu ook over die rooie kaart . Maar ik denk dat feyenoord juist eerder had gescoord met vaessen er nog bij . Toen speelde rkc nog mee(waardoor je meer ruimte hebt ),daarna ging men de bus parkeren

Goku
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Mee eens, daar ook " de voorhoede doet niet wat ze moeten doen" Als Feyenoord gewoon van de vele kansen die ze krijgen 1 a 2 maken elke wedstrijd, had niemand gezeurd

gtsb
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Klopt

boyke
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Het is heel moeilijk voetballen tegen een team van Fraser die maar een ding voor heeft en dat is met man en macht verdedigen en in het strafschopgebied blijven staan. Ik heb RKC altijd goed zien voetballen voor hun doen maar onder Fraser is het wel heel erg geworden. De Bouwmarkten verkopen nog grote platen hout dan kun je het doel ook nog even dichttimmeren Fraser. Het is afschuwelijk hoe eronder hem gevoetbald wordt echt nog erger dan op zijn Italiaans. Dat is niet alleen bij RKC maar dat was overal waar hij trainer van is geweest. Mister verdediger eerste klas. Probeer maar eens in een kleine ruimt daar doorheen te komen ondanks Feyenoord dat wel had moet doen dan maar vanuit de tweede lijn meer knallen op het gool.

78Rico
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Blij zijn Dat Ajax niet best is anders sta je 3e enjj na is het weer zoals het zo vaak was ….

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen