Feyenoord-supporters zwaar teleurgesteld: 'Heb het helemaal gehad met hem, zo snel mogelijk terugsturen!'

11 februari 2024, 20:49
Foto: © ESPN

Supporters van Feyenoord zijn niet onder de indruk van het optreden van aanvaller Yankuba Minteh in de eerste helft tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam. De buitenspeler kreeg van trainer Arne Slot, na zijn avontuur op de Afrika Cup, weer eens de kans in de basis. Op de aanhangers van de nummer twee van de Eredivisie maakte de Gambiaan geen goede indruk in het eerste bedrijf.

"Minteh blijft lomp en wild. Weg ermee", schrijft een supporter van de Rotterdammers op X. Veel fans van Feyenoord melden zich op het medium om hun onvrede te uiten over de razendsnelle vleugelspeler: "Kunnen we hem nog terugsturen?", schrijft een ander, die daarmee doelt op de huurovereenkomst die Feyenoord heeft met Newcastle United. Minteh wordt dit seizoen gehuurd van The Magpies, waarna hij terugkeert bij de Engelse club.

Artikel gaat verder onder video

"Minteh is met zeer grote afstand de allerslechtste buitenspeler die we gehad hebben. Ooit:, concludeert een andere supporter van Feyenoord. Het vinden van de geschikte buitenspelers is gedurende het hele seizoen al een probleem voor Feyenoord-trainer Arne Slot. Hij wisselt veel op de flank en maakt daarnaast gebruik van rechtsback Bart Nieuwkoop als rechtsbuiten in topwedstrijden.

Minteh voegt weinig toe aan dit Feyenoord

Laden...
1758 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Zo zie je maar weer , te veel jubel als ze een keer heel goed spelen, dus je moet altijd realistic zijn , en afwachten met een speler de hemel in te prijzen.prijzen.

Recht voor zijn raap
Link gekopieerd!
  24
  + 1
avatar

Minteh is juist de man met de meeste dreiging 1e helft, Ueda en Stengs niet gezien. Hartman en Wieffer spelen een sterke wedstrijd.

Jurgen 😆
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

minteh blijft proberen en dreigen wie zie je dat nog meer doen???? ze moeten beter anticiperen in de 16 op zijn acties hij komt erlangs en niemand staat vrij wat moet die jongen dan doen?????

gtsb
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Helemaal eens . Minteh was gisteren prima

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen