Hein van der Loo zorgt met beslissing voor grote ergernis bij Feyenoord en Arne Slot

23 februari 2024, 13:52
Foto: © Imago

Feyenoord heeft een poging ondernomen om de wedstrijd van zondag tegen Almere City op een ander tijdstip te laten plaatsvinden. De Rotterdammers hoopten dat de wedstrijd in het Yanmar Stadion na de slijtageslag in Rome later op de dag van start kon gaan, maar dit is tegengehouden door burgemeester Hein van der Loo.

Na afloop van het duel tussen AS Roma en Feyenoord onthulde Arne Slot dat Feyenoord een poging heeft ondernomen om de wedstrijd later te laten starten in Almere: "Omdat elke burgemeester niet later wil spelen, vanwege de Feyenoord-supporters. Terwijl ze volgens mij de laatste jaren en zeker in Nederland nooit voor problemen zorgen", zegt Slot bij ESPN over de fans van de nummer twee van de Eredivisie: "Maar goed, wij kunnen dan helaas niet later spelen. Dat betekent dat het zondag een stevige uitdaging gaat worden."

Artikel gaat verder onder video

Dat de wedstrijd tegen het Almere City van Alex Pastoor, dat goed georganiseerd speelt, een uitdaging zou worden had Slot al verwacht:  'Ik dacht vooraf al dat Almere City de moeilijkste wedstrijd van de week zou worden. Dat zullen mensen een rare uitspraak vinden, omdat AS Roma veel meer kwaliteiten heeft dan Almere City. Je moet hier (Rome, red.) om negen uur spelen in een uitwedstrijd, nu is het ook nog verlenging en penalty's geworden. We zijn heel diep gegaan. We moeten ook nog terugvliegen", beargumenteert Slot zijn uitspraken.

Verschillende Feyenoord-spelers, waaronder Mats Wieffer, zaten er na honderdtwintig intensieve minuten volledig doorheen in Stadio Olimpico. De kans dat Slot zondag met dezelfde elf gaat beginnen tegen de promovendus uit Flevoland, lijkt dan ook nihil. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kritische nieuwslezer
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

FC Update, ik zou als ik jullie was toch even goed luisteren naar wat Slot zegt. Nu wordt iemand bij naam en toenaam genoemd die niets geweigerd heeft. Er is geen nieuw verzoek gedaan over verplaatsing, er is vooraf aan de competitie al gesteld dat Feyenoord niet om 20:00 ergens in den landen speelt. De heer van der Loo kan hier nog wel eens problemen door krijgen die hij niet eens zelf veroorzaakt heeft. Want er is echt niet gisteravond tijdens de wedstrijd in de verlenging een verzoek gedaan aan de burgervader

jurgen😎
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

duidelijkheid

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen