Kees van Wonderen is woedend en maakt wegwerpgebaar richting Jordan Henderson

11 februari 2024, 16:06   Bijgewerkt: 11 februari 2024, 20:52
Foto: © ESPN

SC Heerenveen-trainer Kees van Wonderen heeft zich in het tweede bedrijf gestoord aan een actie van Ajax-middenvelder Jordan Henderson. De Brit had in de ogen van de trainer van Heerenveen de bal terug moeten spelen naar de Friezen, maar besloot om verder te voetballen.

Het spel in het Abe Lenstra Stadion kwam in het Abe Lenstra Stadion stil te liggen wegens een aangeslagen Brian Brobbey. Mickey van der Hart schoot de bal uit, maar er is niet duidelijk te zien of de doelman dit bewust of onbewust deed. Ajax mocht in ieder geval ingooien en Henderson besloot verder te voetballen, in plaats van de bal terug te schieten naar een speler van sc Heerenveen.

Artikel gaat verder onder video

Het zorgde voor de nodige frustratie bij Kees van Wonderen, die door ESPN in beeld werd gebracht op het moment dat Henderson besloot verder te voetballen. De trainer reageerde woedend en maakte een wegwerpgebaar richting de Engels international van de Amsterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
  30
  + 1
avatar

Jeetje, de sfeer is helemaal omgeslagen.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  41
  + 1
avatar

henderson onsportief mannetje die geen knikker raakt. maar wel de grote man uithangen. Wees er maar trots op op deze pauper past precies bij dat zooitje. Ze hebben daar geen normen en waarden. Bah bah bah.

Super Football Fan
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Iets meer waardering voor zijn status zou wel gepast zijn imo....

Paulito
Link gekopieerd!
  39
  + 1
avatar

Asso gedrag, Kan alleen maar bij Ajax, Promes deed ook nooit iets verkeerd volgens de club.

Voetbalrrrrr
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Ajax heeft tenminste geen netten om de tribunes hangen. Over Aso club gesproken.

gtsb
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Bij ons komen ze het veld niet op

Oud keeper
Link gekopieerd!
  29
  + 1
avatar

Gelukkig is het niveau bij de andere clubs wel op orde.

Rip visser
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Of dat van Wonderen vroeger zo'n eerlijk ventje was. Als hij de kans kreeg schopte hij je van achter kreupel. Wat een zeikert die van Wonderen. Heerenveen heeft de CL gewonnen. Wat een stelletje kinderen.

menaga
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Tja over dat bij Brobbey bijna ze broek van ze reet werd getrokken en daarna nog eens door zo'n andere boer, maar daar hoor je niemand over. Was gewoon rode kaart.. En ze hebben gewoon mazzel gehad dat t dit seizoen slecht gaat bij de amsterdammers en dan toch in de Arena met 4-1 verliezen..

Boertje
Link gekopieerd!
  26
  + 1
avatar

Wat een heerlijke overwinning, jammer dat alleen heerenveen gele kaarten kreeg, brobbey lag zo vaak op de grond te huilen , en als makkelie niet aandacht aan hem gaf stond hij gauw weer op. Matennaaier .

BENNINK24
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Die trainer moet zich niet zo opwinden, het gedrag van eigen spelers wordt wel gedoogd door hem !!! En dan nog eens met, dan een wedstrijd gewonnen met geluk en een luchtje !!! Dus niet zo door draven !!!

robinson
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Wat is dit toch een heerlijk podium voor Ajaxhaters. Je kunt en je mag maar alles schrijven. Ongelofelijk wat er uit die verwarde breinen komt. Wel eens over nagedacht waarom de stadions waar Ajax speelt altijd zijn uitverkocht en dat bij winst van de thuisclub een waar volksfeest ontstaat.

gtsb
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Dat komt niet door wat jij denkt .

Super Football Fan
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Wel eens nagedacht waarom iedereen die 1-1 in de laatste speelronde tegen de Graafschap nooit zal vergeten?

Super Football Fan
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Kijk, hier zie je direct de toegevoegde waarde van een op en top prof. Bij twijfel is de bal gewoon voor jou. Winnaarsmentaliteit... Wij hebben meerdere spelers bij Feyenoord rondlopen met die insteek. Maar Henderson zou van mij zo aan mogen sluiten in Rotterdam...

El Sarcastico
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Nu ziet men hopelijk in dat ze deze speler te hoog hebben ingeschat. Hij heeft bij liverpool gespeeld dus hij denkt nu zeker dat hij alles wel ff veranderd en er voor gaat zorgen dat alles weer goed komt. Vergeet me niet verkeerd...ik was altijd een bewonderaar voor hem, maar sinds hij dat "alfabet-volkje" een zwaard in hun rug heeft gestoken door in Saudi Arabie proberen te incasseren, heeft hij bij mij afgedaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen