Man van 18 doelpunten droomt van terugkeer bij Feyenoord: 'Ik wil zelfs als pinchhitter komen'

22 februari 2024, 15:44   Bijgewerkt: 22 februari 2024, 15:54
Foto: © Imago

Michiel Kramer droomt van een terugkeer bij Feyenoord. De 35-jarige spits van RKC Waalwijk speelde tussen 2015 en 2018 al in De Kuip en steekt zijn persoonlijke liefde voor Feyenoord niet onder stoelen of banken. Toch betwijfelt hij of een terugkeer in Rotterdam realistisch is.

“Naar het buitenland zie ik mezelf niet snel gaan. Ik zit goed bij RKC en mijn kinderen hebben het naar hun zin”, legt Kramer uit in gesprek met Voetbal International. “Maar ja, stiekem heb ik nog wel één droom: Feyenoord. Maar ik heb niet het idee dat ik een versterking ben aan de bovenkant…”, verwijst hij naar de befaamde woorden van Arne Slot over Couhaib Driouech.

Artikel gaat verder onder video

“Mijn cv spreekt voor zich. Ik loop één op drie over mijn hele carrière”, vervolgt de spits, doelend op zijn 82 doelpunten in 258 wedstrijden in de Eredivisie. Namens Feyenoord was hij goed voor 18 goals in 55 duels in de Eredivisie. “Als je een doelpunt nodig hebt, zou ik kunnen helpen. Ik ben 35 en zit aan het einde van mijn loopbaan. Dus ik weet niet of dat gaat gebeuren. Het is eerder een hele verre droom dan dat het werkelijkheid wordt, denk ik.”

Bovendien zou Kramer bij Feyenoord normaliter geen basisplaats heeft, terwijl hij die wel in Waalwijk heeft. “Dat is waar. Maar het blijft toch Feyenoord. Het is de enige club waar ik als pinchhitter naartoe zou gaan. Ik kom zo aan de dertig wedstrijden per seizoen. Dus fysiek lukt het allemaal wel. Dus ja, het zou een lastige keuze zijn. Maar voorlopig heb ik geen belletje gehad.”

Zie je in Michiel Kramer een toegevoegde waarde voor Feyenoord?

Laden...
2151 stemmen
KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mike
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

De man van 18 doelpunten of de man die niet niet gedisciplineerd is en zijn eigen weg gaat. De man die liever kroketten eet dan een meerwaarde is voor zijn club. De man die weigert te trainen. Ik denk niet dat deze man de mentale houding heeft die een topclub eist.

Jan201615
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

En de man die toch zijn doelpuntjes meepikt.

Goku
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Dromen mag altijd, zie het alleen geen werkelijkheid worden

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Kom maar binnen held. Zou geweldig zijn.

spido38
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Geef hem een eigen kleedkamer apart van de rest, laat hem zijn broodje kroket eten in de pauze. Als hij daarna maar die winnende treffer scoort .........

KROTJE
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Michiel Kramer de jankerd, niet nodig na zo'n 'prachtige carrière', einde carrière in zicht zonder wapenfeiten, jammer en triest. Nou ja niet getreurd hij heeft in elk geval zijn grote mond nog. In Min heeft RKC een 200 procent betere spits.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Lachen om Ajax omdat ze toen zo laag stonden en praten over degradatie en nu zelf willen vluchten omdat je club waar je nu zelf voetbalt op de plek staat waar je Ajax om uitlachte en nu zelf willen vluchten om niet in de kkd volgend seizoen te willen voetballen karma kramer karma noemen ze dat FEBO bij de Kuip juicht een transfer naar de Kuip trouwens toe zal de broodje kroket verkoop doen stijgen namelijk

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen