MVV is het helemaal zat na 31 minuten spelen en haalt vernietigend uit naar Ajax

12 februari 2024, 20:53   Bijgewerkt: 12 februari 2024, 21:06
Foto: © Imago

MVV heeft maandagavond op sociale media met irritatie gereageerd op de twee treffers van Ajax-spits Julian Rijkhoff tegen de Maastrichtenaren. Jong Ajax stond na 31 minuten spelen op een 2-0 voorsprong door twee doelpunten van Rijkhoff, waarna de bezoekers uit Limburg besloten om uit te halen naar de Amsterdamse club.

"Julian Rijkhoff werd deze winter gehaald voor een bedrag dat gelijk is aan 2x de salarisbegroting van MVV", begint de Limburgse club op X. "Meer waard dan onze selectie, maar mooi voor het hele Nederlandse voetbal dat die vanavond onze periodekansen aan gort mag schieten", schrijven de Maastrichtenaren op sociale media. MVV had nauwelijks iets in te brengen in het eerste bedrijf op Sportcomplex De Toekomst tegen Jong Ajax, waardoor de frustratie groot is.

Artikel gaat verder onder video

MVV won de afgelopen drie wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor de ploeg van Maurice Verberne de hoop had om de goede lijn door te trekken. Dat is ook nodig, aangezien MVV met een elfde plek op de ranglijst vooralsnog niet in de buurt komt van de plekken die recht geven op de play-offs. Een mogelijke nederlaag in Amsterdam, door twee goals van Rijkhoff, verkleint de kansen op het winnen van de periodetitel in de Eerste Divisie.

MVV Maastricht heeft in de rust van de wedstrijd besloten om het bericht van X te verwijderen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
  43
  + 1
avatar

Jankerds, je wordt verslagen door een kind. Over het algemeen is het Ajax toen gemiddeld 10 jaar jonger dan alle andere teams, heb gewoon je zooi op orde.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
  43
  + 1
avatar

De frustratie van de hveen zeperd zit nog lekker diep he kramertje. Mvv heeft natuurlijk 100% gelijk.

KROTJE
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Ik denk dat de frustratie van Kramer niet zo groot is als toen jouw Feyenoord door Lazio uit de CL weg gekegeld werd, hou toch op met goedkope gedrag man. Kijk naar je eigen cluppie.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Toen ze de heenwedstrijd wonnen hoorde je ze daar niet over !!!!!!!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Natuurlijk niet je hoorde ze in de wedstrijd in Maastricht hier toch ook niet over !!! En volgens mij had jou club hier ook graag in de kkd gespeeld met jong Feyenoord !!!!!

Maupie
Link gekopieerd!
  61
  + 1
avatar

Mvv heeft gelijk. Competitie vervalsing van heb ik jou daar. Echter kan ajax daar niks aan doen. De knvb wel.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  35
  + 1
avatar

We weten allemaal voor wie de KNVB is evenals ESPN.

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
  43
  + 1
avatar

Dan zou Ajax overal ver bovenaan staan. Niet zo'n onzin verkopen.

KROTJE
Link gekopieerd!
  27
  + 1
avatar

Ja King Jacobus, wij weten inderdaad voor wie de KNVB is toen met het afkeuren van de penalty veroorzaakt door Wieffer op Noa Lang en het afgekeurde doelpunt van Ajax in Heerenveen, weet je nog die bal die over de lijn was ? Niet altijd uit jaloezie met de vinger naar Ajax wijzen, ga maar mee janken met MVV.

Neutraal
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

inderdaad, mvv heeft gelijk want zij zijn groot.

KROTJE
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Ik zou niet weten wie groter is, MVV staat hoger dan die jonge jongens van Ajax in de KKD, Neutraal.

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Dan moett MVV maar aan MORA Snacks vragen om eens goeie spelers te kopen

KingCrimson
Link gekopieerd!
  30
  + 1
avatar

Kijk die anti-Ajax kleuters weer janken. Lachwekkend.

larsson
Link gekopieerd!
  29
  + 1
avatar

Ik snap de kkd teams wel. PSV heeft dit jaar ook paar keer van die dingen gehad, spelers als een Pepi erin brengen om minuten te maken. Snap wel dat clubs in de kkd dat heel erg klote vinden. Overigens vind ik ook dat de jeugdteams niks te zoeken hebben in de kkd. Het is zo amateuristisch om clubs te ontvangen op traincomplexem zonder stadions of plek voor uitsupporters. Ik weet bijvoorbeeld dat een paar weken terug paar honderd nac supporters bij psv op de Hertgang 3 uur in de regen langs het veld moesten staan echt schandalig.

KROTJE
Link gekopieerd!
  43
  + 1
avatar

Ajax wordt vaak als jankerd bestempelt, maar het janken schijnt overal gedaan te worden, mede door reageerders die niets met Ajax-MVV te maken hebben, vooral door die 'bekende' (hun namen komen steeds weer terug) gefrustreerde 010-supporters die de sfeer hier verpesten door vanuit het denken dat hun Feyenoord al een gearriveerde club is (fata morgana), ik lach me een breuk hierom. Het wachten is op dat zij vroeg of laat hard gaan janken als hun club wat overkomt dan janken zij het aller hardst. Triest zo'n gedrag dat je mag aannemen van volwassenen, misschien wel vaders of opa's met een tunnelvisie, bekrompenheid ten top.

Huupiehup
Link gekopieerd!
  39
  + 1
avatar

Sorry Krotje, maar je reactie slaat nergens op. Bekend is dat, als jong elftallen op maandag spelen, een sterkere selectie hebben dan op vrijdag of zaterdag omdat jongens die bij de selectie zaten bij het eerste, maar niet speelden in het weekend erna, maandag gewoon mee mogen doen. Ben een neutrale supporter. Ik denk dat het goed is de regel in te voeren: in de selectie voor het eerste, dan niet spelen op maandag.

KROTJE
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Ja Huupiehup, natuurlijk slaat mijn reactie nergens op de jouwe wel, prima toch ? Waarom nu pas klagen door MVV en iedereen buiten MVV nadat Rijkhoff 2 doelpunten maakte. Voordat Rijkhoff bij Ajax kwam hoorde je niemand klagen. Als de publieke opinie vindt dat spelers als Rijkhoff of Pepi niet mee mogen spelen dan had de KNVB de regels moeten gaan aanpassen en spelers als Rijkhoff en Pepi en andere spelers gaan uitsluiten, maar nu zijn de regels zo als ze zijn. Rijkhoff is nooit een A1-speler geweest dus hij hoort nog 100 procent tot Jong Ajax en dat hij veel geld kostte, tja wat moet je nu met zo'n argument ? MVV: volwassener spelers dan Banel, Fitz-Jim moet gewoon beter spelen en tegendoelpunten scoren, liefst meer dan Jong Ajax dan hoeven ze niet te klagen. Maar ik ben wel eens met de laatste regel van je reactie.

boyke
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Krotje voor de wedstrijd tegen MVV werd al vaak zat gesproken dat het nergens op sloeg dat clubs in de KKD uitkomen terwijl het 2e teams zijn. Hiervan profiteren de eerste teams. Als men dan zo graag in de KKD willen spelen als extra dan ook op vrijdagavond spelen en niet op een amateurveldje op maandag wat geen sfeer brengt en tevens de tegenpartij zich maar moet aanpassen daarop. Ook die klets dat ze een speler die een blessure oploopt weer speelfit kunnen maken in het schaduw team slaat nergens op dat kunnen de andere clubs ook niet. Dat op maandag die teams een sterkere selectie hebben noem ik puur competitievervalsing. Maar helaas dat ligt aan het onbenul verstand in Zeist bij de watjes bestuurders KNVB. Dat ze er beter van worden kan ik me nog indenken maar dan moeten alle clubs per direct in de KKD uit kunnen komen en niet via omwegen. Haal die 2e teams uit de KKD en laat ze een eigen competitie spelen dat is het eerlijkste. Het heeft ook niets te maken dat een speler veel geld kost dat staat er buiten. Zoals Huupiehup stelt in de selectie voor het eerste, dan niet spelen op maandag is zeer te billeken en een zeer terechte opmerking maar daar heeft die achterlijke KNVB bobo's nooit bij stil gestaan die hadden zoiets niet kunnen bedenken.

KROTJE
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

"Krotje voor de wedstrijd tegen MVV werd al vaak zat gesproken dat het nergens op sloeg dat clubs in de KKD uitkomen terwijl het 2e teams zijn. Hiervan profiteren de eerste teams." Boyke, ik prijs je emphatie met nu MVV, maar nogmaals dan hadden de andere clubs het nog harder bij de KNVB er voor moete pleiten desnoods eisen, maar niet nu na het verlies van MVV. Dit valt onder de categorie van "ik ben klein en hij is groot". Ajax profiteert helemaal niet, dit Ajax staat 11e of 14e weet ik veel, is ook niet interessant. Jong Ajax was eens kampioen van de KKD hè, maar toen protesteerde niemand. Ik ben duidelijk in, het is in onze voetbalwereld altijd een hetze tegen Ajax, puur uit eigen gebreken en onvermogen van de andere clubs zelf en het is vette jaloezie.

KROTJE
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Ik denk dat een oplossing is om Jong Ajax voortaan FC Toekomst of Ajax2 te noemen en dan is de aanduiding "Jong" niet zo verwarrend meer. Geldt ook voor PSV zij noemen zichzelf dan FC Herdgang of PSV2 en geldt ook voor AZ en FC Utrecht. De discussie over de boosheid van MVV en de reacties van de anti-Ajax lobby vind ik zielig worden, nogmaals Jong Ajax staat lager in de stand dan MVV en MVV werd gewoon door jonkies weggespeeld zoals Ajax door de amateurs van Hercules werd uitgeschakeld en was Ajax toen boos op de KNVB, was er toen sprake van competitievervalsing ?

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Of misschien comp met de beste clubs uit Belgie en Duitsland voor de jong teams of zo in Nederland valt het volgens mij tegen in de kkd doen nu Psv ,Ajax Utrecht en Az mee misschien aanvullen met Feyenoord en Twente en dan 6 clubs uit Duitsland en Belgie en wie weet !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen