Pijnlijke reacties van Aston Villa-supporters op loting tegen Ajax

23 februari 2024, 18:52
Foto: © UEFA

De meeste supporters van Aston Villa maken zich weinig zorgen na de Conference League-loting tegen Ajax. Op sociaal medium X blijkt een groot deel van de fans optimistisch over de kansen van Aston Villa in de achtste finale.

Een fanaccount houdt een peiling onder de supporters om hun meningen in kaart te brengen. 51 procent zegt 'blij' te zijn met de loting; 13 procent noemt de loting 'niet slecht' en de overige 37 procent voorziet wel een pittig tweeluik.

Artikel gaat verder onder video

Veel fans stippen aan dat Ajax niet meer de ploeg van weleer is. Sommige fans zien Ajax niet meer als een grote club. "Het verbaast me altijd dat mensen tegen grote ploegen willen loten. Deze wedstrijd kunnen we winnen. Ik speel nu liever de makkelijke wedstrijden en hoop dat de grote teams worden uitgeschakeld in andere wedstrijden voor de finale.”

Een andere, voor Ajax pijnlijke tweet luidt: “Ergens haat ik dit, zoveel makkelijke potjes.” Een andere fan schrijft dat Ajax niet zomaar in de Conference League speelt. "Het is niet meer de ploeg van een paar jaar geleden. We gaan ze inmaken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Geen enkele reactie kan Ajax nog (meer) pijn doen. Mijn cliché: "there will be laughter after pain". Voor de Ajax-entourage is het best fijn om een ronde verder te zijn, weer samen bij elkaar in de Arena en de media-aandacht voor het treffen, lekker reuring, anders wordt het hier -nu- in februari al stil net als aan de overkant.

Goku
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Het spel is nu al begonnen, worden leuke wedstrijden voor de neutrale toeschouwer en voor de fans van Aston Villa😉😉

Sparta010
Link gekopieerd!
  26
  + 1
avatar

Ik ben al aan t genieten sinds de penalty's tegen Roma en de winst op Bodo. Machtig mooi man en weer een leuke Europacup wedstrijd voor de boeg.

gtsb
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Wat doe je met deze reactie dan . Huilen!!!!

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Volgens mij is een voetbalwedstrijd nog nooit via een toetsenbord gewonnen, zelfs niet door Premier League clubs. Tja, op papier kunnen ze beter zijn, er wordt echter op gras gespeeld. Hmmm, dat kost me 2x 3 euro voor het Phrasenschwein van Doppelpass op Sport1. :-D

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen