PSV-talent Babadi (18) is overtuigd geraakt en kan uiterst gevoelige transfer maken

23 februari 2024, 08:07
Foto: © Imago

Feyenoord pakt door voor de komst van Isaac Babadi (18), zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl vrijdagochtend. Volgens het medium zijn er onlangs door de Rotterdammers concrete gesprekken gevoerd met Babadi en zijn entourage en is de middenvelder van PSV overtuigd geraakt.

1908.nl meldt dat Feyenoord momenteel voor twee spelers concreet in de markt is: Luciano Rodriguez en Babadi. De interesse was er al een tijdje voor Babadi, maar die is inmiddels concreet. Zo concreet, dat een transfer van de aanvallende middenvelder naar De Kuip dichterbij is dan ooit tevoren. Na gesprekken, ook met de technische staf van Feyenoord, zien alle kampen een transfer positief in.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord ziet in de jongeling, die deze zomer bij PSV uit zijn contract komt, een geschikte aanvallende middenvelder en linksbuiten. De Rotterdammers zien in de geboren Nijmegenaar een basisspeler, waardoor het overweegt van Calvin Stengs de vaste rechtsbuiten te maken. Op het middenveld zou er dan een plekje vrijkomen voor het talent van PSV. 

De verwachting van 1908.nl is dat Babadi eerder naar Feyenoord toe zal komen, als trainer Arne Slot ook na dit seizoen in De Kuip blijft. Ook de oefenmeester van de Rotterdammers is namelijk bij de gesprekken betrokken. Naast Feyenoord en PSV, dat Babadi zijn contract wil verlengen, is ook Olympique Marseille in de markt voor de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Die jongen nu al een basisplaats beloven.. Dat belooft mooie pers straks.

gtsb
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

En wie zegt dat dan . Gewoon een aanname

Kramer
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Dat stond vanmorgen in dit artikel, redactie heeft het zelf weer verwijderd zie ik nu.

gtsb
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Ja dus de media dus blindelings aangenomen als waarheid

De stoker
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Een jongen die net komt kijken en nu al praatjes. We gaan het zien

Folcwijn
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Met Guus Til, Joey Veerman, Jerdy Schoutten, Israël Saibari en Malik Tillman (weliswaar gehuurd) is het middenveld ook overvol bij PSV. Ik snap dat meer kans op een basisplaats belangrijk is voor zo'n jonge speler. Ik kan me niet voorstellen dat hem een basisplaats beloofd is, maar wel dat hij bij Feyenoord een grotere kans heeft daarop.

gtsb
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Dat zal zeker een rol spelen . Maar ik denk ( een aanname van mij) dat er toch wat meer speelt dan alleen speeltijd en geld.

Goku
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Eerst zien dan geloven We zien het vaker en op het laatste moment komen ze toch niet.

ArievanRijn23
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Zo lang die maar niet naar OL gaat ,dan hoor je er nooit meer iets van. Denk persoonlijk dat hij best zit bij PSV Is pas 18 wat goed is komt toch wel, hopelijk verstandige zaakwaarnemer die hem niet gek maakt. En rustig laat ontwikkelen.

KROTJE
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Vergis ik me maar is die Babadi een kopie van Ihatarren aan het worden ? Wat een arrogant pubertje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen