Valentijn Driessen ziet NEC-linksback die bij Ajax beter zou functioneren dan Hato, Sosa en Martha

19 februari 2024, 15:45   Bijgewerkt: 19 februari 2024, 17:13
Foto: © De Telegraaf

Valentijn Driessen denkt dat Youri Baas het bij Ajax momenteel beter zou doen dan de linksbacks die John van 't Schip op dit moment tot zijn beschikking heeft. Baas wordt dit seizoen door de Amsterdammers verhuurd aan de Nijmeegse club, maar zou volgens de journalist van De Telegraaf niet misstaan binnen het huidige Ajax.

"Baas van NEC is een Ajax-speler en is een betere linksback dan Jorrel Hato, Borna Sosa en Ar'Jany Martha. Dat zijn foute inschattingen, die laat je dan allemaal gaan", doelt Driessen op verschillende jonge spelers die Ajax afgelopen zomer van de hand heeft gedaan: "Het was misschien beter geweest dat Ajax, ik weet niet of dat contractueel kon, hem (Baas, red.) terug had gehaald."

Artikel gaat verder onder video

Driessen vindt niet dat elke verhuurde Ajacied op dit moment goed van pas was gekomen in Amsterdam, want als de presentator Hein Keijser van de podcast Kick Off van De Telegraaf de naam Naci Ünüvar laat vallen, corrigeert de journalist hem: "Nou, Ünüvar...Dat vind ik echt een lichtgewicht hoor", zegt Driessen, waarna Mike Verweij inhaakt: "Die (Ünüvar, red.) speelt bij FC Twente ook niet hoor!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Ik las net bij Roodkapje en de boze wolf dat Valentijn Driessen is gevraagd als coach bij Real Madrid en Barcelona en Manchester City omdat hij alles beter weet over voetbal terwijl deze opruier zelf nooit gevoetbald heeft.

Luc7171
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

JULIAN Baas? 🙃

LudiekInside
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Nogmaals, ik adviseer Valentijntje om zijn riooladviezen voor zich te houden. Als we achter zijn adviezen aan moeten lopen...tjongjonge. Baas is niet voor niets verhuurd. Omdat hij zo'n goede linksback was! Moet iemand van NEC niveau Ajax versterken?

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Dat is op dit moment niet zo’n probleem hoor, om dat niveau te versterken. Maar Youri Baas was een soort noodgreep omdat de centrale verdediger van NEC ontbrak en Calvin Verdonk naar het centrum schoof. Trouwens, Verdonk zou, net als Sandler, moeiteloos meekunnen bij Ajax.

Blackie
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

jammer voor driessen , maar ik zie toch journalisten die beter zouden functioner voor de functie van chef voetbal bij de telegraaf

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen