Verbazing over pijnlijk 'verjaardagscadeau' van Ten Hag aan Antony

24 februari 2024, 18:55
Foto: © Viaplay

Antony viert zaterdag zijn 24ste verjaardag, maar heeft ongetwijfeld leukere verjaardagen gekend. De aanvaller van Manchester United mocht zaterdag tegen Fulham (1-2 nederlaag) pas in de 99ste minuut invallen, tot verbazing van de analisten bij Viaplay.

Erik ten Hag koos voor Alejandro Garnacho op de rechterflank. De trainer maakte voorin wel ruimte voor basisdebutant Omari Forson, maar begon dus met Antony op de bank. In de tachtigste minuut viel Amad Diallo in en pas diep in de blessuretijd mocht de ex-Ajacied zich laten zien.

Artikel gaat verder onder video

“Antony valt in de 99ste minuut van de wedstrijd in. Dat lijkt me haast een statement van Ten Hag”, concludeert Viaplay-presentator Koen Weijland. Analist Siem de Jong antwoordt: “Dat weet ik niet, maar er kwamen aardig wat spelers in voordat hij erin kwam. Het is moeilijk te zeggen. Er zal een reden zijn dat Ten Hag dit doet.”

Ook op sociale media klinkt verbazing over het ‘verjaardagscadeau’ van Ten Hag aan Antony.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik blijf het de grootste loser move in voetbal vinden om in de extra tijd spelers tewisselen om tijd terekken. De scheids moet die tijd er toch weer bijtrekken. En je spelers verliezen hun respect voor de trainer en terecht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen