Yankuba Minteh scoort spectaculair voor Feyenoord en komt met tenenkrommende doelpuntenviering

25 februari 2024, 16:23
Foto: © ESPN

Yankuba Minteh heeft Feyenoord zondag over het dode punt heen geholpen in de uitwedstrijd tegen Almere City. De huurling van Newcastle United scoorde in de 72ste minuut spectaculair met een krulbal in de verre hoek. 

Minteh haalde daarna zijn gram: bij vieren van de treffer legde hij zijn vinger op de lippen. Daarmee leek de bekritiseerde vleugelspelers zijn criticasters het zwijgen op te willen leggen. Het was voor Minteh, die net tien minuten binnen de lijnen stond, pas zijn vijfde treffer in 25 wedstrijden dit seizoen in alle competities. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Ik denk dat de kritiek op zijn spel terecht is. Daarnaast leek mij dit eerder een mislukte voorzet die goed uitpakt. In mijn ogen is dat vingertje op zijn mond dus niet terecht. Laat hem eerst maar wat verbetering zien in zijn spel.

Mike
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Ik ben het helemaal met je eens. Behalve dat het een mislukte voorzet is, volgens mij kijkt hij vlak voor zijn trap duidelijk naar het doel en schiet dan. Maar in mijn ogen zou hij normaal gesproken deze bal aan de andere kant over de zijlijn schieten en valt hij nu gelukkig goed. Maar wel bewust geschoten die kant op, maar per ongeluk goed geraakt.

Swiebertje
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Sneumans, dit was een afgemeten en spatzuivere wereldgoal.Zo zie je niet bij jouw club.

Swiebertje
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

"leek" inderdaad. Zet je objectieve brilletje op of hou anders je kinderachtige tekstjes bij je.

Paard
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Ik vind het zo zwaar irritant als spelers zo juichen. Die verwende pestventjes van tegenwoordig kunnen niet meer met kritiek omgaan. Taylor van ajax idem dito.

Kanthaaf
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Net de afgekeurde goal bekeken. Nou , je mag voor ajax, psv rkc of wie dan ook wezen, maar hier heeft de VAR zich voorgoed belachelijk gemaakt met deze ingreep. Mogen die mensen van de var soms op een of andere slinkse manier iets inzetten. Dit is een Paderbornertje.

Kanthaaf
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Ja, en het maakt allemaal niet zo uit hoor, maar de volgende VAR blijft bij een overduidelijke penalty doodleuk op z’n luie kont zitten. Ok,ok we klagen er niet over. Maar die VAR ???? Wat moeten we er nog mee.

boyke27db
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Scheidsrechters zijn heel slecht in Nederland mister van Egmond van de KNVB Baas maar de VAR slaat alles. Het duurt bijna een hele wedstrijd voor ze hun gelijk willen halen en dan gaan ze de scheidsrechter er maar bij halen naar het scherm. Ook dat duurt even en wat blijkt buitenspel een uur ervoor. Laat de Scheidrechters en VAR mister van Egmond eerst eens spelregels leren. Dit slaat kant nog wal. Zo kun je alles wel afkeuren en gaat altijd wel iets aan vooraf. Wat een schande is dit en dat noemt met de beste aansteller van Egmond. Rot aub heel snel op en zet er Kuipers neer die kan alles wel omhoog trekken met zijn kennis van zaken die niemand bij de KNVB heeft.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

En daar werd op dat moment de bal helemaal niet gespeeld. Werd niet in het spel betrokken.. Daarna speelde een speler van Almere bewust de bal, waardoor buitenspel werd opgeheven. Dat hij daarbij de bal verkeerd raakt doet niets ter zake

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen