Ajax ziet potentiële versterking rondlopen bij Barcelona

19 maart 2024, 08:43
Foto: © Imago

Ajax volgt de verrichtingen van Barcelona-centrumverdediger Mikayil Faye, zo weet Fabrizio Romano. Er zijn volgens de journalist echter meer kapers op de kust. Bovendien is het nog maar de vraag of Barcelona wil meewerken aan een vertrek.

In januari zou Barcelona al een bod van negen miljoen euro van Lens hebben afgeslagen. De grootmacht uit Catalonië ziet toekomst in de negentienjarige Faye, maar kan hem tegelijkertijd geen basisplaats bieden. Met Iñigo Martínez, Ronald Araújo, Andreas Christensen, Jules Koundé en Pau Cubarsi, plus Eric Garcia en Clement Lenglet die terugkeren van huurdeals, is de concurrentie achterin fors.

Artikel gaat verder onder video

De kans bestaat wel dat een of meerdere verdedigers zullen vertrekken. De ontwikkelingen op transfergebied zouden weleens gevolgen kunnen hebben voor Faye, die opgroeide in Senegal en in 2022 werd opgepikt door het Kroatische NK Kustošija. Na enkele maanden op het tweede niveau van Kroatië maakte Faye de overstap naar Barcelona.

Onlangs maakte Sport al melding van interesse van Tottenham Hotspur in de jongeling. Romano voegt daar in een interview met Caught Offside ook de namen van Ajax, Girona en OGC Nice aan toe. Bovendien weet hij dat Lens nog altijd geïnteresseerd is. Faye debuteerde anderhalve week geleden in de selectie van Barcelona, toen hij tegen Real Mallorca (1-0) negentig minuten op de bank zat. Hij speelt zijn wedstrijden voor de B-ploeg, Barcelona Atlètic, op het derde niveau van Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik denk zelf niet dat Mikayil Faye naar ajax wil gaan

Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wilt niet naar Ajax. Die gaat liever naar een middenmoter uit Duitsland of Frankrijk die gegarandeerd Europa League speelt.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Is toch logisch, wie wilt er nou naar Ajax anno 2024. Misschien interessant voor spelers uit de zandbak die niet meer welkom in hun eigen land zijn omdat die wel normen en waarde hebben. Niet zoals bij die boefjes uit Amsterdam

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Kom op Rudolf21, weer niet zo kort door de bocht, reageer normaal, of onderbouw je kritiek met argumenten en niet met drogredenen of reageer niet. Wij hadden al een uitgebreide discussie achter de rug over polarisatie en jij blijft maar doorgaan.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik geef mijn mening en zeg wat ik er van vind. Als je het er niet mee eens ben reageer je toch niet.

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Rudolfina, je meningen zijn provocatief en er zijn nooit redenen voor om als zodanig te reageren, tenzij jij in je verleden ooit iets naars had meegemaakt en die frustratie telkens als wraak gebruikt. Trouwens jouw mening doet ove het onderwerp in dit artikel niet veel toe, het gaat om Ajax, tenzij je door wil blijven gaan om de boel te laten escaleren, is ook goed.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

We leven hier gelukkig niet in Saudi Arabië. Iedereen zijn mening telt als je er niet mee om kan gaan ga je lekker naar Ajaxshowtime

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Of jij naar 1908, graag snel daar hoor je toch thuis of motten ze zo'n figuur als jij niet ? Ik vermoed van niet. Nee we leven niet in Saudi-Arabië, maar wel in een artikel over Ajax en jij bent zo onbeschoft om steeds maar Ajax naar beneden te halen. Rot op.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Moet ik anders even je pamper verschonen

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Met je vieze 1908 handen met zwarte nagels, nou nee. Vraag het maar aan je partner als je die zou hebben , ik denk het niet, hij/zij/het is al echt aan toe, brrrr. Hij/zij/het zou het zoals gewoon het wel fijn vinden.

dilima1966
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Krotje Ik zeg het ook dat Mikayil Faye niet voor ajax kiest Waarom om dat ajax volgende seizoen nergens aan mee zal doen en je hoeft niet steeds kc ze handje vast te houden

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

dilima1966, wat jij zegt moet jij zelf weten, ik mag volgens jouw redenering niks zeggen ? Jij wel ? Voor het overige zou ik zeggen, bemoei jij je met je eigen handjes, als je vreemd gaat gebruik dan je linker handJE.

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wat heeft Ajax aan een jeugd speler voor de aankomende seizoenen? Begrijp als je hem koopt voor de langere termijn, maar daar zal die te duur voor zijn, aangezien er al een bod van 9 miljoen is gedaan. Daarnaast elke club volgt spelers bij andere clubs maar zegt dan nog niet zo veel

CG
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Als Ajax echte interesse heeft, dan moeten ze echt en meteen doen toeslaan. Anders gaat dat zeker niet lukken !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Wat ik vermakelijk vind is dat als Ajax iets vindt of wil doen dan komen er ineens veel tegengeluiden, opmerkelijk. Zou het dan toch een teken zijn dat er overal en elders vrees is dat Ajax weer beter wordt en men dat liever het niet wil zien gebeuren ? Ajax triggert nog steeds iedereen. Dit seizoen is Ajax op sterven na dood, wordt niet nu al onrustig, please be cool men. De titel luidt: "Ajax ziet potentiële versterking rondlopen bij Barcelona". Er is nog niks beslist, besloten, ha ha ha prachtig dit.

dilima1966
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik ben ook ajax fan Maar op dit moment niet trots op de club alles wat ze konden verklotten dit seizoen hebben ze gedaan Europese voetbal beker helemaal En nog afwachten of ze de 5 plek kunnen behouden waar ik nog steeds niet zeker van ben er zijn hier mensen die ajax fan zijn tussen haakjes alles proberen recht te praten wat ze verklotten

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

dilima1966, ik schrijf toch Ajax is op dit moment op sterven na dood ? Ik schreef ook al eerder dat het mij niet boeit of Ajax 5e, 6e of 7e wordt, ik ben in gedachten al in het nieuwe seizoen, voor mij meer vreugd. Nogmaals Ajax is op dit moment op sterven na dood, geeft niets. Andere grootmachten zijn dit weekend ook over elkaar gestruikeld en Ajax was een grootmacht en wordt weer een grootmacht, misschien voor jou niet direct, jij kan het weten want jij bent vaak op De Toekomst.

Laurens1
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Bijzonder geestig hoe Rudolf H. met zijn domheid te koop loopt. Bezoek eens een arts en vraag dit keer om de juiste medicijnen! Mocht dit niet helpen gewoon shock therapie!

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dus een shellshock, jaaaa Laurens1. Zou het bij hem werken ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen