Hugo Borst vernedert Eredivisie-speler: ‘Hij is een ezel: dom en langzaam’

2 maart 2024, 22:21
Foto: © ESPN

Hugo Borst is niet onder de indruk van Dominik Oroz. De 23-jarige centrumverdediger van Vitesse wordt zaterdagavond in De Eretribune van ESPN behoorlijk hard door de mangel gehaald door de columnist.

Vitesse verloor zaterdagavond op eigen veld met 1-2 van FC Twente. Oroz zag er niet goed uit bij het openingsdoelpunt van Ricky van Wolfswinkel: de verdediger van Vitesse leverde de bal in de vierde minuut van de wedstrijd bij het uitverdedigen slordig in bij de spits van FC Twente, die vervolgens kon scoren.

Artikel gaat verder onder video

In de rust van het duel werd Oroz hard bekritiseerd door Borst. “Een soort ezel is dat: dom en langzaam”, omschreef de journalist de Kroatische stopper van Vitesse. Ook Mario Been is niet bepaald gemarcheerd van de kwaliteiten van Oroz. “Het is een hele matige Kroatische verdediger”, aldus de trainer in rust, die iets opvalt aan Oroz: “Hij wordt steeds met name in zijn rug verslagen. Hij is al niet de snelste..."

Na de openingstreffer van Van Wolfswnkel kwam Vitesse nog wel langszij doordat Robin Pröpper de bal op slag van rust in eigen doel liep. In de tweede helft liepen de Arnhemmers door een doelpunt van Joshua Brenet echter alsnog tegen een nederlaag aan.

Klik op de tekst van onderstaand bericht om doorgeleid te worden naar een video van de 0-1 van FC Twente tegen Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Dat is hier het verschil tussen Borst en Been; de één gebruikt beledigingen in zijn analyse, de ander beargumenteert zijn analyse. Ik heb soms mijn vraagtekens bij de toegevoegde waarde van Borst.

André Lambrechts
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Wat doet Huge Borst in dit progamma hij heeft niets zinnig te vertellen Mario Been is een klasbak

Hans Uijl den
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Hugo Borst is al sinds 2010 een beetje enge man, bij de finale van 2010 Nederland Spanje, blèrde hij het hardst "schande" van de hele international pers na een botsing tussen Nigel de Jong en, ik geloof, Sergio Ramos die beiden alleen oog voor de bal hadden. Borst voelde zich kennelijk persoonlijk voor lul gezet tegenover zijn perscollegas.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen