PSV is Feyenoord te slim af en houdt Isaac Babadi in Eindhoven

1 maart 2024, 15:42   Bijgewerkt: 1 maart 2024, 15:57
Foto: © Imago

Isaac Babadi heeft vrijdagmiddag zijn jawoord gegeven aan PSV en gaat zijn contract verlengen in Eindhoven, zo weet FCUpdate-presentator Mounir Boualin. Babadi, die lang heeft gewacht tot het nemen van een beslissing, tekent tot medio 2028 bij in het Philips Stadion.

Boualin weet dat PSV en Babadi er in grote lijnen uit zijn. Het is enkel een kwestie van de laatste puntjes op de i zetten, alvorens het toptalent zijn handtekening zet onder een nieuw contract in Eindhoven. Verdere details daarover worden in de loop van het weekend bekendgemaakt, maar het akkoord tussen de twee partijen is er. Het is voor PSV uitstekend nieuws, want de concurrentie in de strijd om de handtekening van Babadi was groot.

Artikel gaat verder onder video

Onder meer Feyenoord was concreet in de markt voor Babadi. 1908 meldde onlangs dat de middenvelder met Feyenoord-trainer Arne Slot heeft gesproken, maar uiteindelijk hebben de Eindhovenaren aan het langste eind getrokken. Peter Bosz kan ook na dit seizoen beschikken over de talentvolle aanvallende middenvelder.

Is dit een verstandige beslissing van Babadi?

Laden...
1003 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Leuk voor hem, maar in de voetbal wereld kun je simpel weg geen garanties geven Vanuit gaan dat dit op waarheid berust

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Uiteraard weet bean het beter, dus we wachten even op zijn 'vakkundige' kennis

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Precies. Even wachten op de intelligentie van bean en zijn kennis van zaken.

boyke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dat zo'n jongen blijft bij PSV is ergens wel begrijpelijk maar de manier van handelen is zeer slecht. Hij was pertinent overtuigd dat hij niet bij zou tekenen bij PSV en weg zou gaan maar door een of andere vage belofte zal er wel met gemeenschapsgeld van Eindhoven hem behouden zijn voor PSV. Schandalige manier van handelen en dan ook zeggen met afschuw naar Feyenoord gekeken te hebben over hun handelwijze. Heel normaal toch om welke speler en club het ook gaat dan men praat met een speler die zijn contract niet wil verlengen. Hij zal wel enorm stevig onder druk zijn gezet. Wie is er nu belangrijker? de speler of een club. De speler moet zelf beslissen zonder druk van bovenaf en PSV was er toch klaar mee maar nee die bleven ook maar doorzaniken. Mij maakt het niet uit naar welke club een speler gaat en wie het is maar het is nog erger dan slavenhandel dus gaan we daar ook tegen optreden.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Van 'grijpt naast...' naar 'is te slim af'. Hoe bedoel je de boel opjutten FCupdate 😅

gtsb
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Graag of niet . Het is een leuk talent maar om daar nu alles voor over te hebben , En garanties etcetc te geven nou nee !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen