Jan Boskamp onthult live op televisie: 'Ik heb vijf jaar voorwaardelijke celstraf gekregen'

6 maart 2024, 20:27   Bijgewerkt: 6 maart 2024, 21:04
Foto: © RTL7

Jan Boskamp heeft woensdagavond live op televisie bekendgemaakt dat hij in het verleden een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar heeft gekregen. Het onderwerp kwam ter sprake in de uitzending op RLT7 wegens het nieuws rondom Carlo Ancelotti, tegen wie in Spanje een gevangenisstraf van vijf jaar is geëist.

In de uitzending op RTL7, waarin vooruitgeblikt werd op de wedstrijd tussen Real Madrid en RB Leipzig, gingen analisten Jan Boskamp en Theo Jansen in op de eis van het Spaanse Openbaar Ministerie tegen de succesvolle trainer. Ancelotti is beschuldigd van belastingontduiking, maar Jansen verwacht niet dat de trainer zich zorgen moet maken: "Het verleden heeft uitgewezen dat Messi, Ronaldo en heel veel mensen binnen Spanje dit hebben meegemaakt. Volgens mij is er nog nooit iemand in een cel gezet, dus ik verwacht hier ook weinig van. Uiteindelijk komen ze er vanaf met een boete of een voorwaardelijke straf."

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens doet Boskamp een verhaal uit het verleden uit de doeken: "Ik heb het in België ook meegemaakt, dan spreken we over veertig jaar terug. Ik moest betalen en dan krijg je ook voorwaardelijk. Ik weet het nog goed, ik kreeg vijf jaar voorwaardelijk", onthult Boskamp lachend, waarna presentator Marcel Meijer met een grote lach op zijn gezicht reageert: "We zitten hier met een crimineel aan tafel", zegt hij gekscherend.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Meneer Boskamp, Feijenoorder in hart en nieren, gaat nu een verhaaltje vertellen wat hij ooit heeft meegemaakt, lachen zeg. Trieste man.

Oud keeper
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Wat heeft die man altijd een grote bek.

MAXB
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Opruimen deze man weg van tv halen triest 😒

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen