PSV-fans zien één speler door de mand vallen: 'Dan komt zijn zwakte naar boven, overschatte speler'

13 maart 2024, 21:50
Foto: © Imago

De supporters van PSV zijn na de eerste helft van de wedstrijd tegen Borussia Dortmund eensgezind over linksback Sergiño Dest. De Amerikaanse huurling van FC Barcelona werd meermaals te kijk gezet door zijn directe tegenstander Donyell Malen, wat op X tot een hoop negatieve reacties van de fans leidt.

PSV kijkt halverwege tegen een 1-0 achterstand aan in het Signal Iduna Park. Jadon Sancho brak al na drie minuten spelen de ban, kort nadat Ian Maatsen al een grote kans op de openingstreffer had laten liggen. De Eindhovenaren, die van plan waren volop druk te zetten op de opponent, werden grote delen van de eerste helft overlopen door de Duitsers. De fans pikken vooral Dest eruit, blikt uit een korte rondgang op het sociale medium.

Artikel gaat verder onder video

Volg hier live de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV

Vond jij Sergiño Dest de minste speler aan PSV-zijde in de eerste helft?

Laden...
583 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

De clubs uit NL komen gewoon te kort in Europa, met wat geluk komen we verder. Kijk Dest prachtig in de ED maar komt te kort op het hoger niveau. Jammer had ze het wel gegund

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

niet alleen dest viel door de mand!! mauro junior slecht verdedigen bakayoko kwam er niet aan te pas lozano egoistisch ik ik ik! de jong kreeg geen normale ballen! til was opvulling veerman tsja ff niet gespeeld! tillman ruziet met de bal! babadi hadden ze moeten laten gaan is geen meerwaarde! en de rest ging wel redelijk! maar dortmund was beter en te slim!

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dest was bij Ajax redelijk, leverde hem mooie transfer op waar hij het niet waar kon maken! Beperkte speler, zo liepen er gisteravond meer. Het verlies is niet enkel zijn schuld. Verdediging erg matig, alleen geschikt voor de ED.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen