Supporters Man United bezorgd: Malacia gaf 224 dagen geleden laatste teken van leven

9 maart 2024, 15:46   Bijgewerkt: 9 maart 2024, 16:00
Foto: © Imago/Reality_FBI

Supporters van Manchester United vragen zich hardop af wat er aan de hand is met Tyrell Malacia. Deze week werd bekend dat de linksback dit seizoen niet meer in actie komt vanwege een blessure, maar de fans van de Engelse grootmacht denken dat er meer speelt. Er verschijnen veel vragende berichten op X.

Malacia speelde dit seizoen nog geen minuut bij Manchester United. De kans is onwaarschijnlijk klein dat dit nog wel gaat gebeuren. Erik ten Hag achtte de kans miniem dat de Nederlander op tijd wedstrijdfit is voordat het seizoen erop zit. De laatste keer dat de voormalig Feyenoorder in actie kwam, is inmiddels 284 dagen geleden.

Artikel gaat verder onder video

Dit is niet direct heel opvallend, in tegenstelling tot het social mediagebruik van Malacia. De laatste keer dat de verdediger iets op Instagram plaatste, is 240 dagen geleden. Opvallend, aangezien hij daarvoor regelmatig een bericht deelde op het platform. “Waar is Malacia?”, vragen een hoop Manchester United-supporters zich af. De linksback zou al maanden niet gezien zijn in en rondom de club.

Malacia werd voor het laatst gesignaleerd op 30 juli 2023, bij de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Benfica. De verdediger was destijds toeschouwer samen met Marouan Azarkan. Deze wedstrijd werd 224 dagen geleden gespeeld.

© Imago

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen